Haberler

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" Programı

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Başkanı Adem Ceylan, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" projesi ile işçi ve işverenin yanında olacaklarını belirterek, "Alın teri ve akıl teriyle, bilimi ve teknolojiyi kullanarak ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmamız gerekiyor.

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Başkanı Adem Ceylan, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" projesi ile işçi ve işverenin yanında olacaklarını belirterek, "Alın teri ve akıl teriyle, bilimi ve teknolojiyi kullanarak ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmamız gerekiyor." dedi.

Ceylan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkilileri ve kentteki ticaret, sanayi, esnaf ve sanatkarlar odalarının temsilcileri ile bir otelde bir araya geldi.

Burada konuşan Ceylan, bürokratlar olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milli seferberlik çağrısı üzerine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Konya'dan kamuoyuna duyurduğu, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında kente geldiğini söyledi.

Yapacakları ziyaretlerde, taraflara teşvikleri anlatıp daha güçlü bir Türkiye için çalışma hayatının sorunlarını belirleyeceklerini, çözüm yollarını bulacaklarını vurgulayan Ceylan, şunları kaydetti:

"Bugün itibarıyla bu programı icra ediyoruz. Türkiye'nin dört bir yanına dağılarak, toplantılar gerçekleştiriyoruz. Yeni hizmetlerimizle ilgili görüş ve önerileri alarak hizmet kalitemizi artırmak için ihtiyaçları belirleyeceğiz. İstihdama katkı sağlama hedefiyle kayıt dışı istihdamla mücadelemizde tarafların desteğini isteyeceğiz. Alın teri ve akıl teriyle bilimi ve teknolojiyi kullanarak ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmamız gerekiyor."

Ceylan, toplumun bütün kesimleriyle yapacakları toplantıyı rapor haline getirip, Bakan Müezzinoğlu'na sunacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Adem Ceylan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title