Haberler

Çalışan Anneye 'Bakıcı' Müjdesi

Güncelleme:

Devlet, evde çocuk bakım hizmetleri yoluyla çalışan annelerin çocuklarına bakacak. 5 bin çocuk bakıcısının kayıtlı olarak çalışması hedefleniyor.

ATV Ana Haber bülteninde yayınlanan habere göre evde çocuk bakım hizmetleri yoluyla devlet çalışan annelerin çocuklarına bakacak.

BİN TL YARDIM OLACAK

Çocuk 3 yaşına gelene kadar devlet çalışan annelere her ay yaklaşık 1000tl yardım yapacak Proje ile kadın istihdamıda desteklenmiş olacak.

5 BİN HEDEFİ

Projenin devreye girmesiyle 5 bin çocuk bakıcısının kayıtlı olarak çalışması hedefleniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Komik - İlginç Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

açelya:

KESİNLE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM DEVLETİMİZE AKPMİZE COK GÜZEL BİR HABER

11
18
yanıtYanıtla
hahahaha:

şak şak şak çııı

yanıt4
yanıt2
MİSAFİR:

ÇALIŞMAYAN KADINA BİR ÇARE BULSUNLAR KOCA ELİNE BAKMAK ÇOK ZOR BİZDE İNSANIZ İNSAN GİBİ YAŞAMAK İSTİYORUZ

10
5
yanıtYanıtla
SEVGİ:

CANIM İŞ ARADINDA İŞMİ YOK ONUDA SEN BUL HERSEYI DEVLETTEN BEKLEME CALISMAK ISTEYEN BULUYOR RAHAT OL. . .

yanıt2
yanıt0
ayhan durak:

çok büyük yanlış saçma sapan ucuz bir düşünce bu ülkede ortalama 3 milyon işsiz varken ve asgari ücret 900 tl iken sen kalkıp çalışan iş güvencesi olanlara daha fazla destek yardım ediyorsun. . . bu ne yaman çelişki böyle 111???

8
5
yanıtYanıtla
MANTIK:

bu saçmalık yerine asgari ücreti artırsanızda karı koca çalışmak zorunda kalmasa çocuklarda anne şefkatiyle büyüse.

13
0
yanıtYanıtla
yücelMobil-ANDROID:

Ne kadar cahil bir toplumda yaşıyoruz. Günümüzde devlet dairelerinde olsun,özel sektörde olsun birçok bayan çalışıyor devletin böyle bir projeye imza atması çok sevindirici bir haber.

9
2
yanıtYanıtla
ASL:

1000 tl maaşı devlet bakıcıya verecek. Sanmayın ki anne alacak. Devlet isterse 5 Bin versin , çocuğumu o yaşta kimseye emanet edemem. Dünya ya bir kez geliyoruz. Hem 3 yasından sonra çocuk kendımı buyuyecek. Yine kreş yada bakıcı. Ne sacma ya.

10
1
yanıtYanıtla
şakşakçılara:

devletin iş bilmediği ve şakşakçıların da yalakalığı bir kez daha tescillendi. bu olaya çok güzel diyen yalama milletim. devlet böyle yapacağına çalışan annenin maaşının yarısını verip doğum iznini 5 yıl yapsa daha mantıklı olmaz mı. bu iş bence dinsiz akpnin çocuklarımızı yozlaştırmak için iran zihniyetli mülakatlarla alınan bakıcıları getir projesidir. kaç lira verirse versin her yerde olduğu gibi bu alımda dqa akp yalakalarının alındığını görünce anlarsınız ne demek istediğimi.

6
5
yanıtYanıtla
komedi gibi:

o deyilde madem 3 yaşına kadar anneye ver çocuğuyla rahat etsin annede çocukta

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title