Haberler

Çalınan Otomobili, 1 Gün Sonra Bulundu

KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde Süleyman Umut'un park ettikten sonra çalınan otomobili, 1 gün sonra çalındığı yerin yaklaşık 5 kilometre uzağında bulundu.

KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde Süleyman Umut'un park ettikten sonra çalınan otomobili, 1 gün sonra çalındığı yerin yaklaşık 5 kilometre uzağında bulundu. Olay, geçen 23 Ekim günü saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Kamyon şoförü Süleyman Umut'un Ereğli Şeker Fabrikası önüne park ettiği 42 S 0293 plakalı otomobil, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kapısı zorlanarak açılıp, düz kontak yöntemiyle çalındı. Umut da, durumu hem polise bildirdi de hem de facebook hesabından duyurdu. Umut'un çalınan otomobili bugün saat 09.00 sıralarında Şeker Fabrikası'nın yaklaşık 5 kilometre ilerisinde kent merkezindeki Namık Kemal Mahallesi Cahı Camii önünde terk edilmiş halde bulundu. Otomobilin bir arkadaşı tarafından bulunduğunu belirten Süleyman Umut, şöyle dedi:

"Otomobili, köye gidip- gelirken kullanıyorum. O nedenle de şeker fabrikası önüne park etmiştim. Daha sonra aracımı park ettiğim yerde bulamadım. Polise bildirdim. Facebook hesabımdan da çalındığını duyurdum. Bugün bu sokakta oturan arkadaşım camiinin önünde otomobili görmüş. Facebook hesabımdan da çalındığını okuduğu için beni aradı. Otomobil düz kontak yöntemiyle çalıştırmış, içinde de bir şeyler taşımışlar. Talaş falan vardı."

Otomobilde inceleme yapan polis, otomobili çalan kişi ya da kişilerin kimliğini belirlemek için çalışmasını sürdürüyor. - Ereğlikonya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Facebook Ereğli 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title