Haberler

Çaldıran'da PKK Operasyonunda Yakalanan 3 Kişiden 2'si Tutuklandı

Van'ın Çaldıran İlçesi'nde PKK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin önlenmesine yönelik polisin yaptığı operasyonda gözaltına alınan 3 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Van'ın Çaldıran İlçesi'nde PKK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin önlenmesine yönelik polisin yaptığı operasyonda gözaltına alınan 3 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Van Valiliği, Çaldıran İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin terör örgütü PKK'ya yönelik yaptığı çalışmalarla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"31.05.2016 günü ilimiz Çaldıran ilçesinde Çaldıran İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce, haklarında 'silahlı terör örgütüne üye olmak, terör örgütünün propagandasını yapmak ve terör örgütü adına milislik faaliyetinde bulunmak' suçlarından dolayı hazırlanan dosya kapsamında A.A., C.K. ve S.K. isimli şahıslar yakalanmıştır. Adı geçenlerden S.K. işlemlerin tamamlanmasının ardından sevk edildiği yetkili mercilerce Adli kontrol kararı verilerek serbest bırakılmış, A.A. ve C.K. ise tutuklanarak Van Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edilmiştir." - Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Van Valiliği Çaldıran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title