Haberler

Cakarta Moda Haftası Başladı

Güncelleme:

Güney Doğu Asya'nın en büyük moda organizasyonu olan Cakarta Moda Haftası 2015, Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki Senayan City alışveriş merkezinde başladı.

Cakarta Moda Haftası- Endonezya'nın başkenti Cakarta'da düzenlenen Moda Haftası, 4 ülkeden 10 ünlü moda tasarımcısının katılımıyla başladıCAKARTA (AA) - Güney Doğu Asya'nın en büyük moda organizasyonu olan Cakarta Moda Haftası 2015, Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki Senayan City alışveriş merkezinde başladı. 7 gün sürecek moda haftasının ilk gününde yağun katılım oldu.Moda haftasında, İngiltere, Japonya, Tayland ve Güney Kore'den 10 ünlü moda tasarımcısı katılırken, 2015 için tasarlanan yüzlerce elbise modellerin üzerinde izleyicilere sunuldu.Cakarta Moda Haftası Organizasyonu Başkanı Svida Alisjahbana açılış konuşmasında, böyle bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için gururlu olduğunu söyledi. .

Kaynak: AA / Güncel

Jakarta Moda Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title