Haberler

Çağrı Merkezi Konferansı'nın 8.'si Başlıyor!

Güncelleme:

Ana sponsorluğunu bir kez daha Teleperformance'ın üstlendiği Çağrı Merkezi Konferansı'nın 8.'si başlıyor!

8. Çağrı Merkezi Konferansı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda 18-19 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Konferansın açılış konuşmasını Teleperformance Global Yönetim Grubu Başkan Yardımcısı Mark A. Pfeiffer Sr. yapacak.

Ana teması "Yeni Trendler" olarak belirlenen 8. Çağrı Merkezi Konferansı, bu yıl çağrı merkezi mimarisi ve dizaynı, müşteri hizmetlerinde sosyal medya kullanımı, hızlı değişen müşteri beklentilerine aynı hızla cevap verecek stratejiler, insan kaynakları, evden çalışma olgusu, e-ticaret kavramları ve teknolojik gelişmeler gibi önemli konuları gündeme taşıyacak. Etkinlik sonunda her yıl yenilenen trendler ve kategoriler doğrultusunda sektörün başarılı temsilcilerini belirlemek için görkemli bir ödül töreni düzenlenecek.

Açılış oturumu Teleperformance'tan

Konferansın açılış günü ilk konuşmayı yapmak için etkinliğin ana sponsorluğunu üstlenen dünyanın lider çağrı merkezi servis sağlayıcılarından Teleperformance'ın Global Yönetim Grubu Başkan Yardımcısı Mark A. Pfeiffer Sr. Türkiye'ye gelecek.

25 yılı aşan üst düzey operasyon yönetimi ve danışma deneyimine sahip olan Mark A. Pfeiffer Sr.'ın oturumu, konferans programında 18 Ekim Perşembe günü saat 09.45-10.45 arasında "E-Ticaretin Gelişimi: Çağrı Merkezleri için Daha Fazla Fırsat" başlığıyla yer alacak.

Konuşmanın içeriği, ağırlıklı olarak temel e-ticaret pazarı ve sektör istatistiklerinden işletmeler arası beklenti ve fırsatlara, müşteri dağılımı analizlerinden e-performance ve e-ticaret başarı faktörlerine kadar sektörün odak noktası olan birbiriyle bağlantılı birçok konu başlığından oluşacak.

Ovum'dan Peter Ryan ve Frost & Sullivan'dan Stephen Loynd'un da analist gözüyle değerlendirmelerini içeren oturumun öncelikli amacı, çağrı merkezlerine ve müşterilere e-ticaretin gerekleri hakkında bilgi birikimi ve pratik kazandırmak. Oturum, aynı zamanda, özellikle hizmet, satış ve destek gibi e-ticaret programlarını en üst düzey güvenlikle en iyi sonuçları verecek şekilde doğru planlayabilmek, uygulayabilmek ve yönetebilmek için gereken anlayışı geliştirmeyi amaçlıyor.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title