Haberler

Eski Bakan Çağlayan'dan Kılıçdaroğlu'na "Saat" Tepkisi

Güncelleme:

AK Partili Zafer Çağlayan, Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Hediye saat alan da, veren de, aldı diyen de namerttir, alçaktır, edepsizdir." diyerek cevap verdi.

Eski Ekonomi Bakanı, AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, kendisini 700 bin liralık kol saati hediye almakla suçlayan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Hediye saat alan da, hediye saat veren de, aldı diyen de namerttir, alçaktır, edepsizdir" diyerek cevap verdi.

ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

Çağlayan, Mersin'in Mut ilçesinde, beraberinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever ve Mut Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Murat Orhan'la birlikte aday tanıtım toplantısına katıldı.

"ALÇAKTIR, NAMERTTİR, EDEPSİZDİR"

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı aday tanıtım toplantısında konuşan Zafer Çağlayan, "Rahşan Ecevit zamanında hapse girmekten kurtulmuş ve bugün CHP'nin başında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu partiyi nereden nereye getirmiş olan, Başbakanımız'ın dediği gibi, 'CHP Genel Müdürü' utanmadan, sıkılmadan, arlanmadan, çıkıp aynı iftirayı, aynı yalanları söylemeye devam ediyor. Şimdi bakın soruyorum size. Bu CHP Genel Müdürü'nün ağzından siz Türkiye'yle ilgili bir hedef, bir proje duydunuz mu? Onlar bizim hakkımızın zekatını veremez. Bakın çıkmış ortaya her gün kendi medyalarında asılsız yalan söylüyor. Diyor ki, 'Zafer Çağlayan hediye saat almış' Bakın Mutlular, sizin önünüzde söylüyorum, diyorum ki ve Kılıçdaroğlu'na da buradan cevap veriyorum. Ey Kılıçdaroğlu, hediye saat alan da, hediye saat veren de, aldı diyen de, namerttir, alçaktır, edepsizdir diyorum" ifadelerini kullandı.

"ALNIMIZ AÇIK, BAŞIMIZ DİK"

Kılıçdaroğlunun, 'Başbakan Erdoğan'ın 1 milyar dolar parası olduğunu, Zafer Çağlayan'ın rüşvet aldığını', söylediğini belirten Çağlayan, "Ey Kılıçdaroğlu bak burada sana söylüyorum, Mutlular'ın önünde söylüyorum, mübarek bir günde söylüyorum. 1 kuruş rüşvet veren, alan namerttir, alçaktır, edepsizdir. Bizim alnımız açık, başımız dik. Allah'tan başka kimseye verecek hesabı olmayanlardanız çok şükür. Kılıçdaroğlu, sen yolsuz mu görmek istiyorsun? Kılıçdaroğlu hırsız mı görmek istiyorsun? Aynaya bak aynaya, en büyük hırsız orada. Sen, Büyükşehir Belediye Başkanı adayında hırsızı görürsün" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ak Parti Çağlayan Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

ÇERÇİfrdnzengin@hotmail.com:

AKP DÜŞMANLARI YİNE KILEVE BAŞINDA ADİ BEN EMEKLİYİM SİZİN İÇ Bİ UĞURAŞINIZ İŞİNİZ YOKMU SİZİ KİM BESLİYO

17
20
yanıtYanıtla
muradmurc@hotmail.com:

bende emekliyim ama senin gibi kör değilim

yanıt0
yanıt0
1923azim34@hotmail.com:

ALDIĞIN 30 LİRA ZAMMA MİLLETE ADİ DİYORSUN 50 KAĞIT VERSELER ELİNDE PALAYLAN ÇIKARSIN EMEKLİ OLUNCA BOYUN BİR KARIŞMI UZUYOR ÇERCİ HA ÖĞRENMEK İSTERSEN BENDE EMEKLİYİM ADAM OLMANIN YOLU MİLLETE KÜFÜR ETMEKTEN GEÇMEZ

yanıt0
yanıt0
mirac cankaramiracan23@hotmail.com:

sana inanıyoz bakanım.sen KK ya bakma

13
23
yanıtYanıtla
cemilcemilcesur@windowslive.com:

Sakız gibi hep aynı şeyleri konuşuyorsunuz. biri çıkıyor diyor ki asgari ücret 845 TL... Evet 845 TL ne olmuş? beğenmiyorsan konuş patronunla zam yapsın, madem işinin ehlisin, kalifiye elemansın burdan başbakana gider yapacağına büzüğün yiyorsa patronuna konuş al hakkını çatır çatır. Yok emekli maaşları ne olacakmış? Ulan denyo! sen senelerce çalıştın SSK nı asgariden yatıran patronuna ''GIK'' demedin şimdi şimdide maaşın düşük ve dönmüş başbakana yalvarıyorsun artır diye. Kaldı ki en çok zam yapan hükümette yine bu hükümettir emeklilere... şurda asgari ücretten bahseden her kes 50 TL internet ödüyor her ay, ellerde android telefonlar... Maval okumayın lan millete.... yalancılar!!!

24
12
yanıtYanıtla
h.mumsilber-62@hotmail.de:

hirsiz hirsiz

17
10
yanıtYanıtla
ulanonur__guney@hotmail.com:

Ne çapsız adamsın FEZLEKELER gelmiş daha açıklamazsan namertsin diye zırvalıyon !!! ha bu arada internete sızmış bende okudum :)))))

19
7
yanıtYanıtla
vedatvedatdgn@hotmail.com:

Aradan üç ay geçmiş şimdi çıkmış konuşuyor tabi bütün delilleri yok ettiniz şimdi efeleniyorsun sizi gidi aslan görümlü kedi yavruları

14
10
yanıtYanıtla
burakmert__75@hotmail.com:

hırsızsınn .....

14
8
yanıtYanıtla
sonmezdsssonmezdag@hotmail.com:

hayir sever isadami tayip agziyla kendisi soyluyor saat aldini niye inkar ediyon hirsiz utanmiyonmu birde halkin arasina cikmaya

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title