Haberler

Savcı Kiraz'ı Öldüren Şafak Yayla, Dershanenin Şeref Kürsüsündeymiş

Güncelleme:

Adliyede öldürülen teröristlerden Şafak Yayla'nın Sakarya'da gittiği dershanenin şeref kürsüsünde fotoğrafı bulunuyor. Yayla, hukuk fakültesini de dereceyle kazanmış.

Çağlayan Adliyesi'nde öldürülen teröristlerden Şafak Yayla'nın Sakarya'da dershaneye gittiği ve hukuk fakültesini dereceyle kazandığı ortaya çıktı. Yayla'nın gittiği dershanenin müdürü Hamdi Küçükosman, "Bizde eğitim gördüğü dönemlerde vahşice yapılmış bu terör olayına karışacak bir ize rastlamadık" dedi.

HUKUK FAKÜLTESİNİ DERECEYLE KAZANDI

Çağlayan Adliyesi'nde öldürülen teröristlerden Şafak Yayla, Sakarya'da eğitim gördü. Akyazı ilçesine gelen Yayla, 4 yıl boyunca Akyazı Anadolu Lisesi'nde eğitim gördü. Lise son sınıfta Akyazı ilçesinde bir dershanede bir yıl boyunca eğitim gören Yayla, dereceyle İstanbul Hukuk Fakültesini kazandı.

ŞEREF KÜRSÜSÜNDE FOTOĞRAFI VAR

Bir yıl boyunca okuduğu Dershanenin Müdürü Hamdi Küçükosman, dershane şeref kürsüsünde fotoğrafı bulunan Şafak Yayla'yı anlattı. Vahşice yaşanan terör olayında öldürülen Yayla'nın başarılı bir öğrenci olduğunu belirten Küçükosman, "Dershanenin böyle bir olayla gündeme gelmesi üzücü. Cümle kuracak durumda değilim, şoktayım. Şafak Yayla dediğimiz kişi bizim bir dönem öğrencimiz olur. Üniversite sınavına hazırlandı, başarılı oldu. Vahşice yapılmış olan bu terör olayına karışmış olması, bizde eğitim gördüğü dönemlerde böyle bir ize rastlamadık" dedi.

"BU ONUNLA İLGİLİ BEKLEDİĞİMİZ BİR SON DEĞİLDİ"

Küçükosman, "Bu onunla ilgili beklediğimiz bir son değildi. Biz manevi değerleri elimizden geldiğince ona anlatmaya çalıştık. Kimlerin eline düştüyse, artık ne olduysa bu durumlar meydana gelmiş oldu" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şafak Yayla Çağlayan Sakarya Akyazı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (202)

):

arkadaşlar yapmayın demek ki savcının yaşama süresi dolmuş

73
14
yanıtYanıtla
turkMobil-ANDROID:

zekiler nerde olacaklarini iyi bilirler

72
14
yanıtYanıtla
VatandaşMobil-IOS:

Hep bu CHP zihniyeti şu zihniyeti bu zihniyeti diyenlerden çekiyor bu ülke. Teröristler Savcımızı şehid ediyor. halen partisine oy toplama peşinde olan var.

16
68
yanıtYanıtla
bundan sonra yok:

yeter artık bu sefer akp ye oy yok mhp ye atarım daha iyi ülke karıştı be

22
62
yanıtYanıtla
can:

Diyorsunuz ki; ''Bu örgüt hep zekileri seçiyor. '' Hayır hayır hayır. . . zeki insanlar kimin yanında olacaklarını iyi biliyor. Mesele bu.

61
16
yanıtYanıtla
):

demek ki gebermesi gerekiyor MUŞ

69
8
yanıtYanıtla
Oyumuz artık senin MHPMobil-IOS:

Vatan hainleri bunlar yaşı mesleği hiv önemli değil içtiğin suya ihanet etmeyeceksin arkadaş

27
50
yanıtYanıtla
vatan sever:

apoda okumuş demekki kanı bozukluk okumak yada eğitimle düzelmiyormuş

29
45
yanıtYanıtla
T.C:

Şereften bahsedenler. . like lara bakın. . Bu akp nin ırkçı politikalarının sonucudur. .

15
58
yanıtYanıtla
vrkMobil-IOS:

Cehennemde Leninciğine kavuşursun artık pis domuz!!!!!....

23
50
yanıtYanıtla
Tüm 202 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title