Haberler

Çağlar Da Hastaneye Geldi

Dün gece çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandıktan sonra rahatsızlanınca Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın tedavisi devam ediyor.

Dün gece çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandıktan sonra rahatsızlanınca Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın tedavisi devam ediyor. Devlet eski Bakanı ve işadamı Cavit Çağlar ile Yazıcı'nın oğlu Serkan Yazıcı ve ağabeyi Hayri Yazıcı hastaneye gelerek Yazıcı'nın sağlık durumu hakkında başhekimden bilgi aldılar. Çağlar, ziyaretin ardından açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı.

BAŞKAN MAHKUM KOĞUŞUNDA TEK BAŞINA KALIYOR

Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca Bursaspor'daki yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak başlattığı operasyon kapsamında tutuklanan İbrahim Yazıcı, dün akşam teslim edildiği H Tipi Cezaevi'nden bir süre sonra tansiyon ve yüksek şekeri nedeniyle sevk edildiği Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde mahkum koğuşunda tedavi görüyor. İki kişilik koğuşta tek başına kalan ibrahim Yazıcı'nın kapısında 24 saat jandarma nöbet tutuyor. Sağlık durumunun iyi olduğu öne sürülen İbrahim Yazıcı'yı bugün kardeşi Hayri Yazcı, oğlu Serkan Yazıcı ve Bursalı işadamı eski Devlet Bakanları'ndan Cavit Çağlar ziyaret edip "Geçmiş olsun" dediler.

ÇELİK İLE DİĞER ZANLILAR AYRI KOĞUŞLARDA KALIYORLAR

Tutuklandıktan sonra Bursa H Tipi Cezaevi'ne teslim edilen Bursaspor 2'nci Başkanı Haluk Özkıyıcı ve Bursaspor Genel Müdürü Osman Nuri Biçer aynı koğuşta, Osman Çelik ise bunlardan farklı bir koğuşta kalıyorlar. Hastanedeki tedavisi devam eden İbrahim Yazıcı cezaevi geldikten sonra Özkıyıcı ve Biçer ile aynı koğuşa yerleştirilecek.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI: HER KULÜPTE YAPILIYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Ak Partili Belediye Başkanı Recep Altepe, yaşanan olayların hukuki bir süreç olduğunu söyledi. Bunların önemli bir olay olduğunu sanmadığını belirten Recep Altepe, "Bursaspor camiası büyük zarar gördü. Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil edecek olan takımımız kritik bir dönemde tahribata uğradı. Bunlar istenmeyecek şeyler. Yargıya intikal ettiği için fazla konuşmak istemiyorum. Bursapor'da yaşanan benzer olayların bir çok kulüplerde olduğunu sanıyorum. Yeni çıkan yasalarla birlikte Bursaspor üzerinde mesaj mı veriliyor? Önemli bir şey çıkacağını sanmıyorum. İddialardan ceza alınacağını sanmıyorum" dedi.

"BURSASPOR ORTADA KALMAZ"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bir başka soru üzerine Bursaspor kulübünün hiç bir zaman ortada kalmayacağını söyledi. Bursa'nın, takımına her zaman sahip çıkacağını ifade eden Altepe, "Bursaspor kısa zamanda bu süreci atlatacaktır. Bursaspor da daha fazla şeffaf olacağımız bir sistem kurmamız gerekiyor. Bursa Türkiye'nin markası. Bizler her zaman Bursaspor'un yanındayız." diye konuştu.

?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title