Haberler

Çağatay Ulusoy: Özelim Bana Emanet

Güncelleme:

GQ dergisine röportaj veren Çağatay Ulusoy, "Özel hayatım yalnızca bana aittir." diyerek ilişkileriyle gündeme gelmek istemediğini söyledi.

Med Cezir' dizisindeki Yaman karakteri ile 23 yaşında Türkiye'nin fenomenleri arasına giren Çağatay Ulusoy, 'GQ Türkiye'nin mart sayısına verdiği röportajda; çocukluğunu, Best Model seçildiği gece ne kadar şaşırdığını, 'Adını Feriha Koydum' ile değişen yaşamını ve planlarını anlattı.

"ÖZEL YAŞAMIM BANA AİT"

Yakışıklı oyuncu ilişkileri ve özel yaşamıyla gündeme gelmesiyle ilgili sorulara, "Oyunculara topluma örnek olmalı gibi bir misyon yüklemek, biraz haksızlık. Hepimiz kendi hayatımızdan sorumluyuz. Duruşum, yaşamım, özel hayatım yalnızca bana aittir" dedi.

OYUNCU OLDUM DİYEMEM

Ulusoy, 'Adını Feriha Koydum' dizisindeki ilk gününü ise şöyle anlatıyor: "Yepyeni bir hayatın başlangıcı olduğu için hem çok heyecanlı hem de çekingendim. Kendimi çok yabancı hissediyordum. Sahnemin olmadığı günler dahil, her gün setteydim. 3 sene oldu, açıları falan aldım, tekniği kaptım diyebiliyorum biraz ama oyuncu oldum diyemem, hiçbir zaman da olamayacağım herhalde."



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Çağatay Ulusoy Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

mervepabucumun_prensesi_53@hotmail.com:

Allahtan hiç özel hayatınla gündeme gelmiyorsun! uyuşturucu ve aşkların oyunculuğundan çok daha fazla gündemde..kimi kandırıyorsun sen?

3
0
yanıtYanıtla
gizem altunaygizem_altunay56@hotmail.com:

medcezir cok sacma ve salak bir dizi medcezir insanların pskolojisini bozan bir dizi

0
1
yanıtYanıtla
gizem altunaygizem_altunay56@hotmail.com:

sernay ve cagatay reklam peşide merk etmeyin dizi bitikten sonra cagatay sernaya tekmeyi vurar aslında cagatayla gizem karaca aşk yaşıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

1
0
yanıtYanıtla
Gök KandemirCarci-oglu41@hotmail.com:

Bence çağtay ve serenay aşk yaşamıyorlar sadece reklam ,Gizem Karaca ile aşk yaşiyor. Çağtay Ulusoy doğa etsin medya onu destekliyor .bence böylelerin dizisine bakmıcan (ben bakmıyorum) hem insanları zeyirlen hem masum işler yapın olmaz . İnşallah hapis cezası alırlar.

1
0
yanıtYanıtla
selenanarisabrawn@gmail.com:

özelim bana aittir diyorsun ünlü oluyorsun o zaman olma ama işin ucunda para ve hayran var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title