Haberler

Caddelerde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

Malatya Büyükşehir Belediyesi; Turgut Özal, Karakavak, Özalper ve Çilesiz Mahallerinin bulunduğu Fahri Kayahan bölgesinde değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapacak.


Büyükşehir Belediyesi tarafından bu bölgede yapılacak çalışmaların toplam uzunluğu 21 kilometreyi bulurken, 18 caddeyi kapsayan çalışmalar kapsamında kaldırım, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, aydınlatma ve yeşillendirme çalışmaları yapılacak.

İçme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenileyecek olan Büyükşehir Belediyesi elektrik, telefon hatları için de ilgili kurumlarla ortak hareket edecek.

Bölgede 40 kilometrelik bisiklet yolu yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, caddelerin daha güvenli bir hale
getirilebilmesi için trafik düzenleme levhaları ile renkli asfaltlama da yapacak.

Düzenleme yapılacak caddeler

Düzenlemelerin yapılacağı caddeler ise şöyle; Biga Caddesi, Damlacık Caddesi, Mıhlıdut Caddesi, Güngör Caddesi, Gülay Caddesi, Hayrat Caddesi, Şehit Sami Kıbrız Caddesi, Mazi Caddesi, Ayvalık Caddesi, Bülent Erkuş Caddesi, İpekböceği Caddesi, Hayal Caddesi, Kamelya Caddesi, Söğütlü Caddesi, Mehmet Ejder Caddesi ile Abdurrahman Gazi Caddesi.

Caddeler daha güzel bir görünüme kavuşacak

Yapılacak çalışmalar ile ilgili bir takım bilgiler veren Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Fahri Kayahan bölgesinin, Malatya'nın en hızlı gelişen bölgesi olduğunu söyledi.

Malatya merkezdeki değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmalarının ardından, Fahri Kayahan bölgesinde de değişim dönüşüm çalışmaların başlayacağını kaydeden Sarılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın direktifleriyle bölgede bulunan 18 caddede 21 km'lik bir düzenlemeye gidileceğini belirtti. 40 km'lik bisiklet yolu, yürüyüş yolları, kent mobilyaları, yeşillendirme ve aydınlatma çalışmaları ile tüm caddeleri daha güzel bir görünüme kavuşturmayı amaçladıklarını ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Sarılar, çalışmalara kısa bir süre içerisinde başlayacaklarını bildirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgut Özal Sarılar Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
title