Haberler

Sakarya'da Cadde Ortasındaki Tabancalı Kavga Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

Sakarya Akyazı'da otomobille birbirlerini takip eden gençler arasında çıkan kavga güvenlik kameralarına da yansıdı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesi'nde otomobille birlirlerini takip eden gençler arasında çıkan ve ateş almayan bir tabancanın da kulanıldığı kavga güvenlik kameralarına da yansıdı.

Olayda hasmı olan gence tabancayla ateş etmek isteyen genç, silah tutukluk yapınca bu kez pompalı tüfeği almak isterken sopayla dövüldü.

Akyazı Ömercikler Mahallesi'nde önceki akşam meydana gelen olayda, kamera kayıtlarına göre caddede birbirlerine hasım olan gençler iki otomobille yol kenarına yanaşıyor. 81 BH 225 plakalı otomobilden inen Özgür K, tabancayla arkalarında bulunan 34 FV 9155 plakalı otomobile ateş etmek istiyor. Ancak tabancası tutukluk yapıyor. Birkaç denemeden sonra bu kez araçta bulunan pompalı tüfeği almak isterken, ateş etmek istediği Ahmet G. adlı genç sopa alıp ona saldırıyor.

Yaklaşık 20 saniye boyunca sopayla otomobilin içerisinde dövülen Özgür K.nin yardımına Akyazı İlce Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekip yetişerek genci kurtarıyor. Polis olaya kavgaya karıştıkları iddiasıyla Özgür K, Hayri K, Hüsnü Ç. ve Ahmet. G'yi gözaltına aldı.

Cadde ortasında yaşanan bu olayın görüntüleri bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Akyazı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title