Haberler

Buz Pistine Dönen E-5 Karayolunda Sürücülerin Zor Anları

Buz pistine dönen E-5 Karayolu Sefaköy rampasında kayan araçlar trafiği felç etti.

Buz pistine dönen E-5 Karayolu Sefaköy rampasında kayan araçlar trafiği felç etti. Avcılar istikametinde yolun yaklaşık yarım saat boyunca trafiğe kapanmasına neden olan araçlar güçlükle ilerleyebildi.

İstanbul'da etkili olan tipi, ana arterlerde sürücülere zor anlar yaşattı. E-5 Karayolu Sefaköy mevkinde buz pistine dönen yolda kayan araçlar trafiği altüst etti. Avcılar istikametinde yokuş yukarı çıkan araçlar yolda kaldı. Sürücüler, araçları iterek ya da lastiğin altına paspas koyarak ilerletmeye çalıştı. Yolda kalan çift katlı bir otobüsü ise vatandaşlar iterek yokuş yukarı çıkarmaya çalıştı. Ancak otobüsün kayması nedeniyle vatandaşlar büyük tehlike atlattı. Kayan araçlar nedeniyle E-5 Karayolu Avcılar istikameti yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı kaldı. Bu sırada arkadan gelen araçlar uzun kuyruk oluşturdu. Yokuş çıkmaya çalışan metrobüsler de güçlükle ilerleyebildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Avcılar Sefaköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title