Haberler

Büyükşehir Yavuzeli'nin Altyapı Ve Üst Yapısını Güçlendiriyor

Güncelleme:

İlçenin yol, asfalt ve kanalizasyon çalışmalarının bir çoğunu yenileyen Büyükşehir Belediyesi, ilçeye bağlı köylerde de yol, sathi kaplama, kanalizasyon ve su arama çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde yaptığı hizmetlerin bir çoğunu ilçelerde de yapıyor. Bu kapsamda Yavuzeli ilçesinin tüm alt ve üstyapı çalışmalarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim bölgelerinde ise yol açma ve asfaltlama ile mıcırlama yaptı.

Yol ve asfalt çalışmaları kapsamında Yavuzeli ve köylerinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, belde ve köylerde 45 kilo metrelik yolda sathi kaplama yaparken, 15 bin 210 ton da yama çalışması yaptı. İlçeye 103 bin 359 metre kare de kilittaşı döşeyen ekipler, 679 kamyon mıcırlama yaptı.

İLÇEYE 49 BİN 981 METRE İÇME SUYU HATTI DÖŞENDİ

Su arama çalışmalarını yürüten ve bu kapsamda Süleyman Obası, Ballık ve Kasaba mahallelerinde yeni sondaj kuyuları açan GASKi, ilçe genelinde 49 bin 981 metre içmesuyu hattı döşerken, içmesuyu depolarının da tadilatını yapıyor. Ayrıca GASKİ, ilçedeki 39 mahalleye, 39 bin 755 metre kanalizasyon hattı döşedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yavuzeli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title