Haberler

Büyükşehir Altay Engelini Tek Golle Geçti

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Altay'ı tek golle geçerek 3 puanın sahibi oldu.

Diyarbakır Şilbe Spor Tesislerinde yapılan karşılaşmayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, kulübün eski başkanlarından Av. Metin Kılavuz, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar ve birçok sporsever takip etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi teknik heyet ve futbolcular maç öncesinde taraftara karanfil dağıtıktan sonra barış güvercinleri uçurdu.

Müsabakanın ilk yarısında her iki takımda vasat bir görüntü sergiledi. İki takım da yakaladığı az sayıdaki pozisyonları golle çeviremeyince, karşılaşmanın ilk devresi 0-0'lık sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi yeşil-kırmızılılar karşılamanın 54. dakikasında Ertan Koç'un kafa golüyle 1-0'lık skorla öne geçti. Bu dakikadan sonra daha fazla kontrollü bir oyunu tercih edip ve rakibine fazla gol fırsatı vermeyen ev sahibi Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor sahadan 1-0'lık sonuçla galip ayrılarak bu sezon ilk üç puanını aldı.

Kazasız, belasız, hak, hukuk, adalet dolu bir lig olsun

Maç sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Coşkun Demirbakan "Lig bütün kulüplere hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız olsun. Hak, hukuk, adalet içinde yani sahada kazanılacak maçların olduğu, sakatlıkların olmadığı bir lig olsun" dedi. Yeterli hazırlık yapamadıklarını ve takımı tam olarak daha tanımadığını belirten Demirbakan, bunun için 4-5 hafta geçmesi gerektiğini söyledi. "Futbolcu kaos ortamında belli olur, kriz ortamında, streste belli olur" diyen Demirbakan, bunun için hazırlık maçlarının takımı anlamada yetersiz olduğunu söyledi. Demirbakan, "Böyle puan maçları olursa hakem baskısı, taraftar baskısı, benim baskım, herkesin baskısının olduğu şartlarda oyuncuları henüz göremedim" dedi.

Altay'a da teşekkür

Bu haftaki maçın stresinin yüksek olduğunu ifade eden Demirbakan, rüzgarın da maçı etkilediğini söyledi. Rakip takım Altay'ın da iyi oynadığını belirten Demirbakan, "Altay'ı da tebrik ediyorum. Onlar da ekonomik kriz içerisinde lige girdiler, sonradan biraz toparlanmışlar. İnşallah hak ettikleri yere gelirler" diye konuştu.

Teknik Direktör Demirbakan gazetecilerin sorusu üzerine Diyarbakır spor'a başarılar dileyerek "Diyarbakır'daki bütün takımlar beni kabul etse, gelirim. Hepsi benim takımım" dedi. Demirbakan, bölge sporunun ilerlemesi için katkı sunan herkese teşekkür etti.

Avcı: Spor dostluk barış müsabakasıdır

Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor Kulübü Eş Başkanı İhsan Avcı ise Diyarbakır takımlarına ligde başarılar dileyerek diledi. Avcı "Oyuncularımız Diyarbakır'a yakışır bir şekilde mücadele etti. Biz Büyükşehir Belediye spor olarak sporu sadece spor olarak görmüyoruz aynı zamanda dostluk barış müsabakasıdır. Eylül barış ayıdır bu galibiyetimiz halkımıza armağan ediyoruz. Sezonu başlattık bütün taraftarlarımızı bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Ahmet Sayar İhsan Avcı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title