Haberler

Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Açılış Seremonisi Gerçekleşti

Güncelleme:

Alanya Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 24 Şubat Pazartesi günü Alanya Atatürk Spor Salonu'nda açılış seremonisini gerçekleştirdi.

Alanya Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 24 Şubat Pazartesi günü Alanya Atatürk Spor Salonu'nda açılış seremonisini gerçekleştirdi.

Seremonide, geçen hafta hayatını kaybeden Milli Sporcu Seyithan Akpınar'ın anısına saygı duruşu yapıldı. Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin açılış konuşmasında; "Seyithan'ın ailesine ev almak en büyük hayaliydi. Seyithan'ın hayali bizim hayalimiz ve hayalimizin gerçekleşmesi için yardım kampanyamızı burada başlatıyorum. Ayrıca burada olmamızı sağlayan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'na ve Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı ya teşekkürlerini sunarak sporculara başarılar diliyorum" dedi.

Seremoninin ardından Cumartesi ve Pazar günü oynanan; 63, 58 kilogram erkekler ve 46, 49, 73 kilogram bayanlar müsabakalarında dereceye giren sporculara madalya törenine geçildi. Sporcular madalyalarını Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Türkiye Taekwondo Federasyonu As Başkanı Oktay Duymaz ve Genel Koordinatörü Ramazan Erçin'in elinden aldı.

Şampiyonaya, 74 ilden, 1100 erkek sporcu, 500 bayan sporcu, 74 hakem, 150 antrenör, 80 idareci katılıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Alanya Belediyesi Metin Şahin Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title