Haberler

Büyükçekmece'de Danışma Meclisi Coşkusu

Güncelleme:

Ak Parti Büyükçekmece ilçe Danışma meclisi toplantımız yoğun bir katılımla Büyükçekmece Fatih koleji konferans salonunda yapıldı.

Danışma meclisimiz ilçe Başkanımız Av.Celal BABAYİĞİT'in ev sahipliğinde Avrupa Birliği Bakanımız Egemen BAĞIŞ Milletvekillerimiz Tülay KAYNARCA, Bülent TURAN, Nurettin NEBATİ Ak Parti İstanbul il yönetim kurulu üyemiz Müzemmil HEVADPAL, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan danışmanı İsmail Hakkı TURUNÇ, Beylikdüzü belediye başkanımız Yusuf UZUN, Ak Parti Avcılar ilçe başkanımız Bayram ŞENOCAK, Ak Parti Beylikdüzü ilçe başkanımız Av. İbrahim BÜLBÜLLÜ,eski ilçe başkanlarımız, il genel ve belediye meclis üyelerimizle birlikte çok sayıda teşkilat mensubumuzun katılımıyla gerçekleşti.

Danışma meclisi toplantımızın açılış konuşmasını yapan ilçe başkanımız Av.Celal BABAYİĞİT; Yerel yönetimler gündemli danışma meclisimiz ile Belediye ve il özel idaresinin hizmetlerini anlatmak üzere yeni projeler ve Ak Parti belediyeciğini konuşmak niyetiyle bir aradayız,tartışılmaz herkesin kabul ettiği bir gerçek var ki Ak Parti varsa belediye hizmeti var Ak Parti yoksa hizmette yok İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı bu haklı kanaati haklı çıkaran onlarca hizmete imza atıyor, son bir yılda Büyükçekmece de ulaşımı rahatlatmak üzere metrobüsü Büyükçekmece'ye cumhuriyet mahallemizdeki tüyap fuar merkezine kadar taşıdı.

Bununla yetinmedi 2015 yılı sonu itibarıyla havaalanı tüyap Büyükçekmece güzergahına kadar metro hattını uzatmak suretiyle Büyükçekmece'nin ulaşım problemini kökünden çözmüş olacağız, ulaşımın diğer alanlarında yol ve kavşak düzenlemeleriyle de yoğun trafik rahatlamaya çalışılıyor özellikle beykent kavşak düzenlemesi ile 19 mayıs ve fatih mahallemizi birleştirecek olan alt geçit çalışmaları ile ulaşımın daha sağlıklı hale getirilmiş olacak, ulaşım deyince Büyükçekmece'nin çamur yollarını da unutmadık ilçe belediyesinden ümidini kesmiş kentimizin insanı,çareyi ilçe teşkilatında arıyor, son birkaç ayda ilçemizde başta Kumburgaz, Güzelce, Pınartepe, Tepecik, Türkoba, Çakmaklı ve Karaağaç mahalleleri başta olmak üzere Büyükçekmece'nin tamamında Büyükşehir Belediyemiz ile Binlerce kamyon miktarında asfalt çalışması yapılarak mevsim şartları müsaade ettiği sürece güzelce, kamiloba ve muratçeşme mahallelerimizde asfalt çalışması devam edecek. İşte bir taraftan şehrin alt yapı yatırımları olan ulaşım içme ve atıksu çalışmalarını eksiksiz yerine getiren bir dünya şehri olan İstanbul'u geleceğe hazırlayan Ak Partinin büyükşehir belediyesi ve hizmetleri ve yine bu anlamda henüz yeni yeni ilçe olmanın sancılarını geçirmiş kendi ilçelerini bu büyük şehrin vizyonuna uygun olarak imar etmeye çalışan ilçenin eğitimden sağlığa çevre düzenlemesinden kültürel hayatın zenginleşmesine kadar her konuda dünya ile yarışan bir belediyecilik anlayışının karşısında yarım asrı aşkın süredir ilçe kimliğini taşıyan Büyükçekmece'nin her geçen gün bir kasaba havasına dönüşen bir yapısı var.

Kıymetli kardeşlerin şöyle bir zihninizi yoklayın göreceksiniz ki bu ilçede işe yarayan bir hizmet varsa tamamının altında Ak Partinin imzası vardır. Bu şehrin tüm alt yapısı Başbakanımızın belediye başkanlığı zamanında başlayan iski'nin çalışmaları ile yapıldı.Şimdi arıtma tesisleriyle devam ediyor.Doğalgazı iğdaş aracılığıyla asfalt çalışmalarını da İstanbul büyükşehir belediyemiz aracılığıyla,Mimarsinan ile Ahmediye arasındaki e-5 karayolu ile otaban bağlantı yolunu ulaştırma bakanlığımız yaptı bitmek üzere, hastanemizin ihalesi yapıldı, Metrobüsü getirdik, metro'yu da biz getireceğiz. Okulların %80 son beş on yılda Ak Parti ile yapıldı. Spor salonlarının tamamını biz yaptık. Sağlık ocaklarının biz yaptık, geriye ne kaldı çöp toplamak onu da beceremiyorlar diyerek bu şehrin günü birlik ucuz siyaset anlayışıyla yönetilmekten kurtulması lazım. Bu şehrin kendisine kimlik kazandıracak yön verecek ruh verecek bir anlayışa Ak Parti yerel yönetimine ihtiyacı var kısaca bu şehrin bu salonda bulunanların iradesine ihtiyacı var kıymetli dostlar hep birlikte bunu gerçekleştirme ümidiyle bu hedefe matuf katkı sağlaması dileğiyle hepinizi saygıyla selamlıyorum dedi.

Avrupa birliği bakanımız Egemen BAĞIŞ danışma meclisimizde yaptığı konuşmada yeni büyükşehir kanunun İstanbul için hizmet kanunu olduğunu belirterek Büyükçekmece'de ak belediyecikten nasibini alacaktır, Çünkü Büyükçekmece vatandaşın haklı tepkileri karşısında hakaretle cevap veren belediyeciliğe son vermenin vaktinin geldiğini, Büyükçekmece de gerçekten milletin değerlerini önemseyen millete hizmet etmeyi önemseyen belediyeciliğe kavuşabilmemiz için hepimize çok önemli görevler düşüyor, Büyükçekmece'yi içine düştüğü bu karanlık belediyecilik anlayışından ak belediyeciliğe hep beraber geçirmek için gece gündüz çalışmamız gerektiğini belirtti. Milletvekillerimiz Tülay KAYNARCA, Bülent TURAN ve Nurettin NEBATİ'de danışma meclisimizde konuşma yaparak hükümet çalışmalarımız hakkında teşkilat mensuplarımızı bilgilendirdi. Milletvekillerimiz Danışma meclisimizde mahalle teşkilatlarımıza başarı sıralamasında birinci olan Pınartepe, 2. Atatürk, 3. Batıköy mahallelerimize plaket ve hediye verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avrupa Birliği Büyükçekmece Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title