Haberler

Büyükçekmece'de Balıkçılar 'Vira Bismillah' Dedi

Büyükçekmece’de, balık sezonunun açılışı Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün de katıldığı törenle gerçekleşti.

Büyükçekmece'de, balık sezonunun açılışı Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün de katıldığı törenle gerçekleşti. Hayırlı bir sezon dileyen Akgün, balıkçılarla beraber denize açıldı.

Büyükçekmece'de, 2016-2017 balık sezonunun açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Av yasağının son günüyle birlikte bütün hazırlıklarını tamamlayan balıkçılar 'vira bismillah' dedi. Mimar Sinan Balıkçılar Barınağı'nda yapılan açılış törenine Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de katıldı. Belediye Başkanı Akgün, balıkçılarla tek tek selamlaşıp hayırlı ve bereketli bir av sezonu diledi.

Törende bir konuşma yapan Akgün, "Vira bismillah diyeceğiz biraz sonra. Marmara Denizi'nin su kalitesi yükseliyor. Su kalitesi yükseldikçe de balık türü ve kalitesi artıyor. Size düşen görev şu: Bilimsellikten uzaklaşmayın. Avlanmaması gereken zamanlarda balık avlanmasını engellemeye çalışın. Allah balıkçılarımızın ağlarının dolu olmasını nasip eder, inşallah. Hemen şimdi vira bismillah diyelim ve sizleri uğurlayalım" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Akgün'ün konuşmasının ardından bereket duası yapıldı. Dua edilmesinin ardından denize açılan ilk balıkçı teknesini uğurlayan Akgün, daha sonra başka bir tekneye binip denize açıldı. Balıkçı kıyafeti giyen Akgün, denize atılmak üzere hazırlanan ağların bir ucundan tutarak balıkçılara yardım etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Hasan Akgün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title