Haberler

Büyükçekmece Basketbol Takımı, Sağlık Kontrolünden Geçti

Güncelleme:

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı oyuncuları, Spor Toto Basketbol Ligi Resmi Sağlık Sponsoru olan Memorial'da sağlık kontrolünden geçti.

Türkiye'yi ve Avrupa'nın en iyi ligi Spor Toto Basketbol Ligi'ni dünya standartlarında kaliteli sağlık hizmeti ile tanıştıran Memorial, gerçekleştirilen işbirliği dahilinde yeni sezon öncesi lig oyuncularına sağlık kontrolü hizmeti sunmaya başladı. Kulüplere sunulan ve yeni sezon öncesi ilk olarak Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımı ile başlayan sağlık hizmetlerinden memnuniyetini dile getiren Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak, tüm takımlara sakatlıksız bir sezon diledi.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı oyuncularından Kaptan Emre Ekim, Ceyhun Altay, Barış Erdoğan, Burak Can Yıldızlı, Tayfun Erülkü'nün yanı sıra yeni transferler; Mutlu Akpınar ve Andrija Stipanovic'in de sağlık kontrolleri, Memorial Şişli Hastanesi'nde gerçekleştirildi. Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın sezon öncesi lig hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Sportif Direktör Serdar Çağlan, Avrupa'nın en iyi liginde Play-Off'a kalma hedefi ile yola çıktıklarını dile getirdi.

AVRUPA'DA MÜCADELE ETME BAŞARISI

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımının 5 yıllık bir geçmişi olmasına rağmen kısa sürede Avrupa'nın en iyi basketbol ligi olan Spor Toto Basketbol Ligi'nde oynamaya hak kazandığının altını çizen Çağlan, "Aslında bu çok büyük bir başarı hikayesi… Geçen sezon Play-Off umudunu son maça kadar taşıyan takımımız, ligi 10'uncu sırada bitirerek Avrupa'da mücadele etme hakkı kazandı" dedi.

YILDIZ İSİMLERLE BAŞARI HEDEFİ

Yeni transferleri ile lige çok iyi hazırlandıklarını da anlatan Çağlan, "Yerli ve yabancı oyunculardan yeni transferleri takımımıza katarak yeni sezon çalışmalarımıza başladık. Bu yıl Türk oyunculardan Mutlu Akpınar'ı ve Boşnak basketbolcu Andrija Stipanovic'i transfer ettik. Yabancı transferlerden Clevin Finley Hannah, Kenneth Sherrod Hayes, Angelo Dominik Caloirado, Osiris Eidrige ve Kahiem Seawright ile anlaşma sağladık. Amacımız yeni sezonda Türkiye ve Avrupa'da iyi bir mücadele sergilemek" açıklaması yaptı.



Kaynak: Bültenler / Spor

Büyükçekmece Memorial Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title