Haberler

Büyük Önder Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 76. Yılı

ANTALYA (AA) - Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 76'ncı yıl dönümü dolayısıyla Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

ANTALYA (AA) - Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 76'ncı yıl dönümü dolayısıyla Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.Törende, Antalya Valisi Muammer Türker, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kamu kurum ve kuruluşları, partiler ve sivil toplum kuruluşları, anıta çelenklerini sundu.Atatürk'ün vefat ettiği saat olan 09.05'te sirenlerin çalmasıyla saygı duruşunda bulunuldu ve daha sonra İstiklal Marşı okundu.Programa, CHP Antalya milletvekilleri Gürkut Acar ile Yıldıray Sapan da katıldı. Öte yandan, törene zeytin dalıyla katılan emekli öğretmen Uğur Bağcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Manisa'nın Soma ilçesine bağlı Yırca Mahallesi'ne yapılması planlanan termik santral sahasında bulunan zeytin ağaçlarının kesilmesini protesto ettiğini söyledi. -Zeytin dalıyla protesto gösterisinde bulunan Uğur Bağcı'nın konuşması-Görevlinin kendisini uyarması -Törenin başlaması -Çelenklerin anıta sunulması -Saygı duruşu -Törene katılanlar ve meydan

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Muammer Türker Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title