Haberler

Büyük Önder Atatürk Için Şişli Camii'nde Mevlit Okutuldu

Türkiye Hafızlar ve Mevlithanlar Cemiyeti tarafından ölümünün 78. Yılında Mustafa Kemal Atatürk ve 15 Temmuz şehitleri için mevlid-i şerif programı gerçekleştirildi.

Türkiye Hafızlar ve Mevlithanlar Cemiyeti tarafından ölümünün 78. Yılında Mustafa Kemal Atatürk ve 15 Temmuz şehitleri için mevlid-i şerif programı gerçekleştirildi. Öğle namazını müteakip Şişli Camii'nde gerçekleştirilen mevlit programına Kuran-ı Kerim, ilahi ve kasidelerin okunduğu programa katılan vatandaşlar şehitleri dualarla yad etti.

Türkiye Hafızlar ve Mevlithanlar Cemiyeti Genel Sekreteri Dünya Kuran Okuma 1.si Hafız Selman Okumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada bu yıl 25.si düzenlenen mevlid programıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını andıklarını söyledi.

Mevlit programına birçok tanınmış hafızın katıldığını belirten Okumuş, şöyle konuştu:

"25 yıldır geleneksel olarak Şişli Camiinde gerçekleştirdiğimiz programda Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizi yad etmek için Kuran-ı Kerim, hatm-i şerif duası, mevlid-i şerif icrası gerçekleştiriyoruz. Programımıza Cemiyet başkanımız Halil Akıncı, Mustafa Duman, Celalettin Şensoy, Şakir Sertçe, Mustafa Ertekin, Abdullah Yılmaz, Faruk Şahin gibi tanınmış birçok hafızımız katıldı."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Selman Okumuş Şişli Politika Güncel Haberler

title