Haberler

    Büyük Balık, Küçük Balığı "Yuttu"

    Akıllı saat ve fitness devi Fitbit, piyasanın en ilginç şirketlerinden birini satın alarak herkesi şaşırttı!

    Vector firmasını duymamış olabilirsiniz ancak bu firma, tasarım odaklı oldukça ilginç bir akıllı saat firması. Firmanın ürünleri platformlar-arası çalışmakta ve Windows Mobile'ı bile desteklemekte. Ayrıca bu ürünler, bir aya kadar çıkabilen pil ömrü sunmakta. Ancak artık Vector, Fitbit ailesine katılmakta ve saatleri ile ekosistemi bundan sonra fitness firmasının varlıkları arasında yer alacak.

    Vector, internet sitesinde yayınladığı bir yazıda, akıllı saat ve giyilebilir piyasasının çok farklı olduğu zamanlardaki ilk ürünlerini piyasaya sürmesinden beri geçen iki yılı andı. Ancak firma artık "önemli bir dönüm noktasına" ulaşmış durumda ve Fitbit ailesine katılmakta.

    Vector, akıllı saatlerin "saat" kısmına odağı ile kendisini diğer firmalardan ayrı tutmakta ve özel fiyatlar ile ilgi çekici ürünler sunmaktaydı. Örneğin firmanın Luna akıllı saati, bataryasının bir aydan fazla süre dayanması ve kullanım rahatlığı ile dikkat çekmekteydi. Ancak aynı zamanda da düzgün bir ekosistemin ve uygulama zenginliğinin varlığından yoksundu.

    Vector'ün sıfırdan yeni bir işletim sistemi ve ekosistem kurma kararı, bugün piyasayı Fitbit aracılığı ile terk etmesine yardımcı olmuş olabilir. Hatta firma, ekosistemine gönderme yaparken artık Fitbit'in bir parçası olarak, en sonunda yeni özellikler ve deneyimler – kendi ürünlerinin ciddi bir şekilde eksik olduğu – inşa etme imkanı yakalayabileceğini söylemekte.

    Ancak Fitbit kanatları altında yeni bir Vector ürünü bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilirler. Firma, ürünleri için desteğin sürecek olmasına rağmen yazılım veya donanım güncellemeleri yayınlamayacağını söylemekte.

    Ancak, eğer Fitbit Vector'den bir şeyler öğrenebilir ve uzun süre dayanabilen güzel bir akıllı saat üretebilirse ve düzgün bir ekosistem sunabilirse, pek çok kişinin bundan memnun olacağı ve bu saatleri alacağı öngörülebilir...

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title