Haberler

Bütün Ünlüler Aile Festivali İbs'ye Geliyor

Türkiye’nin en trend aile buluşması İBS, bu yıl aileleri değer katan isimlerle buluşturacak.

Türkiye'nin en trend aile buluşması İBS, bu yıl aileleri değer katan isimlerle buluşturacak. Ünlü anneler, girişimci anneler, sporcu anneler ve en değerli uzmanlar İBS sohbetlerinde sevenleriyle buluşacak.

16-18 Aralık'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan üç günlük aile festivali İBS'nin konukları arasında Ceyda Düvenci, Ayşe Tolga, Derya Özel, Deniz Akkaya, Pınar Mermer, Özgür Bolat, Dilara Koçak, Üşengeç Şef, Arbil Yuca, Ece Kumkale, Özge Selçuk Bozkurt, Müge Çevik, Merve Öztürk, Zeynep Gözübüyük, Nihan Kayalıoğlu, Beril Bayındır, Amine Kamburoğlu, Esra Ertuğrul, Pınar Mallı ve Doula Esra Erkut gibi isimler yer alıyor.

İBS Sohbetleri 'Değer Katanlarla Buluşma' alanında Çocukla Etkin Zaman Yönetimi, Anne

ve Çocuk İlişkisi, Annenin İçsel Yolculuğu, Anne Benimle Oynar Mısın?, Çocuk Astrolojisi, Anne Çok Acıktım, Bir Hikayemiz Var, Anneyim Ama Önce Kadın, Yeni Nesil Annelik, Emzirmek Her Şeydir başlıkları enine boyuna tartışılacak. Ünlü annelerle sohbet buluşmalarının moderatörlüğünü Yaprak Yapsan gerçekleştirecek.

Aile boyu eğlence ve ekonomi bu festivalde

Çocuğu için en iyisini isteyenlerin buluşma noktası olan İBS'de aileleri bekleyen bir diğer ünlü sürpriz ise Susam Sokağı. Edi, Büdü, Kurabiye Canavarı ve Elmo'lu Susam Sokağı'nda 12.00-19.00 saatleri arasında birbirinden renkli aktiviteler gerçekleştirilecek. İstanbul Kongre Merkezi içine kurulan dört İBS Sahne'de ise her gün çocuklara yönelik 32 atölye çalışması ve parti yer alacak.

Organizasyon boyunca devam edecek olan Hazine Avı Yarışmalarına ise aile olarak katılan herkesi birbirinden değerli hediyeler bekliyor olacak. İBS bu yarışmalarda, çocuk giyimden oyuncağa, bebek yataklarından hijyen malzemelerine, küçük ev aletlerinden pusetlere ve araba koltuklarına kadar binlerce hediye verecek.

Türkiye'nin en büyük anne bebek çocuk markaları ise aile festivali İBS'ye özel indirimlerle üç gün boyunca ebeveynlerin karşısında olacak. Aile bütçesine ciddi katkı sağlayan indirimler, kimi markalarda yüzde 40'lara kadar çıkacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ceyda Düvenci Ayşe Tolga İstanbul Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title