Haberler

Busmek Ailesi Öğretmenler Gününü Kutladı

Güncelleme:

Busmek tarafından düzenlenen öğretmenler günü kutlamasında, öğretmenler gönüllerince bir akşam geçirdi.

Öğretmenler günü nedeniyle Merinos Gölpark Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kutlama yemeğine Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şükrü Köse, Genel Sekreter Yardımcısı Neşet Çakmaklı, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hüseyin Koçak, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Ünal, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Hacıoğlu, Nilüfer HEM Müdürü Emin Ay, Osmangazi HEM Müdürü Ertekin Sevinç ile BUSMEK'in yönetici ve eğitici kadrosu katıldı. BUSMEK Usta Öğreticileri adına programda konuşan Heykel Kurs Merkezi Diksiyon Öğretmeni Filiz Bolkan, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister' sözünü hatırlatarak, "Usta öğreticiler olarak bizim amacımız burada kursiyerlerimizle hoşgörü, sabır çerçevesinde usta-çırak münasebetinde ilmimizi öğretmek ve o sanata hizmet ederek gelecek kuşaklara sağlam bir şekilde emanet etmektir" dedi.

Öğretmenliğin, insanlık tarihinin en anlamlı ve kutsal mesleği olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şükrü Köse ise, "Dinimizin ilk emri 'oku'dur. Öğretmenlerimiz elleri öpülesi mümtaz kişilerdir. Yüreğimizi ve ruhumuzu bu erdemlerle tezyin eden öğretmenlerimizin günü kutlu olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol tarafından tüm BUSMEK usta öğreticileri adına zümre rehber öğretmenlerine çiçekleri takdim edildi. Öğretmenler günü kutlama yemeği, Çalgıcı Mektebi ve Solist Aysun Taşçeşme'nin verdiği mini konserle sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Köse Emin Ay Merinos Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title