Haberler

Bursaspor Yönetiminin Ankara Çıkartması

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Yönetim Kurulu Ankara ziyaretinde, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile temaslarda bulundu. Başkan Ali Ay ziyaretlerin sonunda yaptığı açıklamada Bursaspor'un son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını belirterek, temaslarla ilgili olarak şunları söyledi:

"Yönetim olarak önce Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bize çok yardımcı oldu. Kendilerine bizleri kabul ettikleri için çok teşekkür ettik. Bursaspor'un mali tablosunu aktardık. Bursaspor'un durumunu aktardık. Biliyorsunuz bizim hedefimiz var. Bursaspor'un borçlarını yapılandırmak. Kendisinden yardımcı olmasını istedik. Eksik olmasın kendisi yardımcı olacağının sözünü verdi. Ardından Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı ziyaret ettik. Stadyum ile ilgili gecikmiş borçlarımız vardı. Onlar ile ilgili bazı seneler için uzlaşmaya vardık. Onları da hallettik. Bir sonraki randevumuz Sayın Bakan Faruk Çelik'leydi. Ancak maalesef biliyorsunuz Ziraat Bankası Genel Müdürü'nün kardeşinin vefat etmesinden dolayı kendisi oraya gitti ve görüşemedik. Bir sonraki hafta kendisiyle inşallah görüşeceğiz. Maliye Bakanına gittik. 31.01.2016 tarihiyle vergi borcumuz ödeyemezsek, borcu yoktur yazımızı alamadığımız takdirde Batalla'yı da transfer edemeyeceğimizi tüm kamuoyu biliyor. Fatih arkadaşımız ve diğer arkadaşlarımız çok güzel bir rapor hazırlamışlar. Bu raporu kendisine takdim ettik. Kendisi de yardım edeceğini söyledi. İki gün içerisinde inşallah sayın vekilimiz Hüseyin Şahin'in yardımlarıyla bu işleri çözeceğiz. İnşallah Batalla'yı da transfer edeceğiz. Şunu belirtmek istiyorum gelecek hafta Ocak ayı ile ilgili yaptığımız tüm icraatları, basına açıklayacağız ki herkes ne kadar şeffaf olduğumuzu görsün."

lı - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Baykan Hüseyin Şahin Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title