Haberler

Bursaspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Soyunma Odaları

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, 3-0 kazandıkları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u değerlendirirken şunları söyledi: "Üç puan almayı arzu ettiğimiz bir maçtı.

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, 3-0 kazandıkları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u değerlendirirken şunları söyledi:

"Üç puan almayı arzu ettiğimiz bir maçtı. Bunu elde ettik, mutluyuz. Rakibimizin konumu ne olursa olsun, biz her maça iyi fufbol ve 3 puan için çıkıyoruz. Rakibin direnci de iyiydi. Çarşamba günü kupa maçımız var. Bu nedenle tempomuzu düşürdük. Oyuncularımı kazandıkları için tebrik ediyorum. Bugün seyircimiz azdı ama gelenlere teşekkür ediyorum. Verdikleri destek etkiliydi."

"HAKEMLERLE İLGİLİ KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Bursaspor Kulübü'nün bir çalışanı olduğunhu vurgulayan Şenol Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkanımız var, bana görev veriyor. Ben de yapıyorum. Sanki bir kavga hali varmış görüntüsü basına yansıdı. Bu doğru değil. Farklı düşencelerimiz olduğunda tabiki söyleyeceğiz. Onun için fazla konuşmak istemiyorum. Ben Bursaspor Kulübünün bir çalışanıyım. Hakemle ilgili değerlendirme yapmak istemiyorum. Ama bazı tutarsızlıklar var. Fenerbahçe maçı, 5 dakika uzatılıyor. Bu maç 3 dakika. Sivas'ta yaşadıklarımızdan sonra hakemler ve kartlarla ilgili konuşmak istemiyorum."

Civelli'nin dizsinde sıkıntı olduğunu o nedenle hastaneye kontrole gittiğini belirten Şenol Güneş, Holmen'in sağ bek olarak oynatılması sorusuna ise, "Holmen, iyi niyetli. Çalışkan bir oyuncu. Sağda, solda geride elinden geleni yapmaya çalışıyor. İyi niyetli bir oyuncu. Bugün ihtiyaç öyle doğdu. Başlangıçta takımın sağ tarafını Emre ve Aziz ile iyi kullanamadık. Holmen'i sağa aldık. İki kanatta da daha etkili oldu" cevabını verdi.,

Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının ertelendiğinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

"Ben şimdi bir şey konuşmak istemiyorum. Konuşursam yanlış anlaşılıyor. Gençlerbirliği ile kupa maçımız var. Onlar bir gün önce lig maçını oynadı. Biz ise yine gün sonra oynadık. İkinci maç da yine aynı oluyor. Bizim de o zaman Gençlerbirliği maçımız tehir olsun. Bu tür konuşmalar yanlış anlaşılıyor. Ama diyecek bir şey yok, yetkililer ne karar alırsa biz uyacağız."

FENERBAHÇE'YE SALDIRI SORUSU

Şenol Güneş, Fenerbahçe'ye Çaykur Rizespor maçından sonra yapılan saldırı ile ilgili olarak da şöyle dedi:

"Bu olay futbolla ilgili değil. İnsani bir olay değil. Hiçbir kişiye kuruma saldırı olması doğru değil. Kınıyoruz. Ortaya yeni nifak tohumları atmak doğru değil. Yapan kimsenin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Üzüntü verici yani. 3 Temmuz süreci ile bağdaştırılırsa, bu olay büyüyebilir. Onun için Trabzonspor ve Fenerbahçe başkanlarının oturup konuşması lazım. Geçmişe dönük bir hesapları varsa, görüşmeleri lazım. Her şeyi konuşup kamuoyuna açıklama yapmaları lazım. Ben bunu 3 Temmuz sürecinde de söylemiştim, şimdi de söylüyorum."

ERCİYESSPOR ÜZÜNTÜLÜ

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik sorumlusu Hamit Cihan ise şunları söyledi:

"Kümede kalmak için kazanmak istiyorduk. Planlarımızı buna göre yapmıştık. Endişe duyduğumuz şey kaptırdığımız toplardan tehlikeli ataklar yiyeceğimizdi. Bunlardan biri maalesef gol oldu. Konsantrasyonumuz bozuldu. Sonuçta kaybettik. Bundan sonraki maçları kazanma planlarını yapmak istiyoruz, Ligde tutunma adına. İki tane zor maçımızdan birisi buydu. Bir tane zor maçımız daha var. Artık bundan sonraki maçları kazanıp ligde tutunmak istiyoruz." - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Bursaspor Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title