Haberler

Bursaspor Eskişehirspor'u 4-1 Yendi

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası'nda Hamza Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı Bursaspor, evinde Eskişehirspor'u 4-1 mağlup ederek grupta liderliğe yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. hafta mücadelesinde Bursaspor, evinde Eskişehirspor ile karşılaştı. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi yeşil-beyazlı ekip 4-1'lik skorla kazandı.

GOLLER

Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencilerine galibiyeti getiren goller, 4. dakikada Jorquera, 12. dakikada Faty, 51. dakikada Necid ve 76. dakikada Traore'den geldi. Eskişehirspor'un tek sayısını ise 88. dakikada Kaan kaydetti. Öte yandan Bursaspor'da Josue, 84. dakikada kullandığı penaltı vuruşunda kaleci Sinan'ı geçemedi.

BURSASPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Farklı galibiyetin ardından Bursaspor 2'de 2 yaptı ve grupta liderliğe oturdu. Eskişehirspor ise 3 puanla 3. sırada kaldı.

Grubun 3. haftasında Bursaspor, evinde Boluspor'u konuk edecekken, Eskişehirspor ise deplasmanda Tepecik'e konuk olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Eskişehirspor Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

DOKTOR:

HAMZA HOCA BURSASPORA iLAC GiBi GELDi, ;)))))

9
1
yanıtYanıtla
ultraslan:

Saygilar hocam , dursun ozbek sana kurban olsun umarim basarli olursun timsah arenada kupa kaldirirsn.

2
0
yanıtYanıtla
fairplay:

Bugünler de geçer Es Es Sen yağmur ol fırtına ol Es

0
0
yanıtYanıtla
optimus prime:

eskişehir lig de son sıra da bir zanmet onu da yensinler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title