Haberler

Bursaspor'dan Şenol Güneş'e 10 Yıllık Teklif

Güncelleme:

Bursaspor Başkanı Başkanı Recep Bölükbaşı, tecrübeli teknik adama, "Hocam 10 yıllık imza at, birlikte tarih yazalım" dedi. Güneş bu teklife sıcak bakıyor.

Süper Lig'de 4.sırada yer alan ve zirve mücadelesi veren Bursaspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan teknik direktör Şenol Güneş'e yeni kontrat önerilecek

"HOCAM 10 YILLIK SÖZLEŞME YAPIP TARİH YAZALIM"

Fanatik'in haberine göre; Yeşil-Beyazlılar'da bu konuyla ilgili flaş bir gelişme ortaya çıktı. Başkan Recep Bölükbaşı'nın Güneş'le yaptığı görüşmede, "Hocam 10 yıllık sözleşme yapalım, Bursa'da tarih yazalım" gibi uzun vadeli ve eşi benzeri görülmemiş bir teklif yaptığı öğrenildi.

GÜNEŞ SON DERECE MEMNUN

Bu konuşmayı yakın çevresiyle paylaşan başkan böylece Şenol Güneş'e olan güvenini bir kez daha ortaya koymuş oldu. Deneyimli teknik adam başkanın ve yönetimin kendisine olan bu güveninden son derece memnun. Ancak taraflar arasındaki resmi görüşmenin her hâlükarda sezon sonu yapılacak durum değerlendirmesinin ardından gerçekleşeceği belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Recep Bölükbaşı Şenol Güneş Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

Hüsamettin Mobil-IOS:

Bu sezon engüzel futbolu Bursaspor oynuyor Şenol hocayı tebrik ediyorum

23
0
yanıtYanıtla
BABACAN:

SAYIN YÖNETİCİLER, FUTBOL KULÜBÜ YÖNETTİĞİNİ SANANLAR, GÖRÜN DE ÖRNEK ALIN. . . TEBRİKLER RECEP BAŞKAN , TEBRİKLER ŞENOL HOCA. . . .

19
1
yanıtYanıtla
DevTimsah 16:

karakterli bir hoca, abuk sabuk işler yapmıyor . . . tebrikler . . .

18
1
yanıtYanıtla
mehmet çolak:

ADAMSIN ŞENOL HOCA YAKIŞIR

16
1
yanıtYanıtla
Timsah16:

INŞAALLAH olur ve başarı arttıkça devam eder. Bursaspor hak ediyor. . .

15
1
yanıtYanıtla
Bordo Mobil-IOS:

Bence Şenol hoçanın yeri Trapzonspor dur ama sanırım başkanla ters düştüler ileride Trapzonspor a döneçektir diye düşünüyorum

8
8
yanıtYanıtla
Mustafa YILMAZ:

Ben Trabzonda iken de Trabzonon Şenol Hocayla 20 yıllık anlaşma yapması lazım diye söylerdim. Şenol hoca çok kaliteli Futbolcu yetiştiren Türk futboluna katkısı olan bir hocadır. Sahip çıkılması destek verilmesi gerekir. Bursa Sporun başkanı bunu hocada görmüş tebrik ederim. Bursaspordan çok milli futbolcu çıkar. Bursa şampiyon olur ileriki senelerde. Tabiki şikeye kurban gitmezse tekrar tebrik ediyorum.

14
2
yanıtYanıtla
KUZEY:

10 YIL ŞENOL HOCA NELER KAZANDIRIR TÜRK FUTBOLUNA SABREDEBILIRMI ACABA BURSA AH KEŞKE TRABZONUM SABRETSE AMA INSALLAH BURSA DEGERINI BILIR ADAM GIBI ADAMIN

15
1
yanıtYanıtla
Eşek:

Bu tür haberleri ben hep kovulacağına işaret sayarım.

4
11
yanıtYanıtla
telliogullari:

Eger Haber dogruysa. Yahu Akil var Mantik var, Almanya, da bile bildigim kadariylaen iyi Antrenöre 10 Yil yapmiyorlar. Önümüzdeki Seneler Isler yerinde gitmezse ne olacak. Baska Takima, da gitmezse. Getir bakalim Hükümlülükleri yerine.

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title