Haberler

Bursaspor'dan Seba İçin 1 Dakikalık Saygı Duruşu

Güncelleme:

Bursaspor'da teknik heyet ve oyuncular, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Trabzonspor ile yarın oynayacağı hazırlık maçı öncesi ikinci çalışmasını yaptı.

Kulübün internet sitesinde yer verilen açıklamaya göre, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Trabzonspor'un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen akşam antrenmanı öncesinde teknik heyet ve futbolcular, dün yaşamını yitiren Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Pas çalışması ile başlayan antrenman, daha sonra yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmanın bir bölümünü Trabzonsporlu futbolcular Onur Kıvrak, Soner Aydoğdu ve Zeki Yavru da takip etti. Teknik direktör Güneş, eski öğrencileri ile bir süre sohbet ederek, hasret giderdi.

Güneş'i antrenman sonunda çocukluk arkadaşları ile Trabzon İdmangücü'nde futbol oynadığı arkadaşları ziyaret etti. Arkadaşları Şenol Güneş'e çiçek takdim ederek, başarı dileğinde bulundu.

Bursaspor, yarın akşam saat 21.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacağı hazırlık maçının ardından Bursa'ya dönecek. - Bursa

Kaynak: AA / Spor

Süleyman Seba Şenol Güneş Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title