Haberler

Bursaspor'da Olağanüstü Genel Kurula Doğru

Güncelleme:

Başkan adayı Özkan, "Bugün resmi kurumlar hariç 50 milyon lira gibi bir borçtan söz ediliyor" dedi.

Bursaspor Kulübü Başkan adayı Cüneyt Özkan, "Bugün resmi kurumlar hariç 50 milyon lira gibi bir borçtan söz ediliyor. Kazım da dahil 3 yabancının Bursaspor'a maliyeti 50 milyon liranın üzerinde. Bu tip yanlışların artık yapılmaması gerekiyor" dedi.

Özkan, düzenlediği basın toplantısında, başkan seçilmesi halinde yapacağı projeleri anlattı. 

Sportif başarı için çok çalışacaklarını belirten Özkan, ancak sportif başarıda da önemli noktanın doğru transferlerin doğru bedellerle yapılması olduğunu aktardı. Takıma katkı yapacağını düşündükleri bazı futbolcularla görüştüklerini vurgulayan Özkan, ancak bunu reklam malzemesi yapmak istemediği için isim açıklamayacağını ifade etti. 

Özkan, sportif direktörlük görevine Mustafa Gönden, saha içi menajer olarak da Serkan Rençber ile görüşerek anlaştıklarını ile getirerek, "Sivasspor'da 300 bin avroya oynayan Aydın Karabulut'un 900 bin avroya imza attırılması bir başarı değildir. Maalesef ki bir önceki yıl yapılan hataların tekrarı niteliğindedir. Aynı düşünce yapısı yeniden Bursaspor'un başına gelmek istiyor. Biz, Bursaspor'un gelirlerini kalıcı hale getirmek için çok fazla sayıda proje hazırladık. Gerçekleşmesi mümkün olan projelerle aday olduk. Bizim projelerimiz kulübe mali yük getirmeyecek" diye konuştu.

Bugünkü mali tablonun sadece son yönetimin üzerine yıkılamayacağını anlatan Özkan, şunları söyledi:

"Bugün sol bekte oynayan Taiwo'nun sol açıkta oynayan futbolcuya göre 6 kat daha fazla para alıyorsa ve bu da futbolcular tarafından biliniyorsa bu durumda zaten başarı sağlanamaz. Bu konuda bir denge kurulmalı. Futbolcunun değeri 3 lira ise biz onu 9 liraya getirmeyeceğiz. Buradan bunu yapmayacağımızı söylemek istiyorum. Bugün resmi kurumlar hariç 50 milyon lira gibi bir borçtan söz ediliyor. Kazım da dahil 3 yabancının Bursaspor'a maliyeti 50 milyon liranın üzerinde. Bu tip yanlışların artık yapılmaması gerekiyor. Federasyon tarafından verilen paraların bir kulübe zaten yeterli durumda. Futbolcuların bu kadar yüksek fiyatlarda oynaması durumunda Anadolu takımlarının başarılı olması imkansız. Ciddi mali yük getiren ve takımın dengesini bozan Taiwo, Frey, Kazım, Civelli ile oturup yollarımızı ayırmayı planlıyoruz."

Özkan, kulüpten mali verilerle ilgili bir dosya istediklerini ve bu belge ellerine ulaştığında daha sağlam adımlarla hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Cüneyt Özkan Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title