Haberler

Bursaspor'da Futbolcularla Taraftarlardan Galibiyet Sevinci

Bursaspor'un Çaykur Rizespor'u 1-0 yenerek üst üste 2'nci defa galip gelmesi, büyük sevinç yaşattı, yeşil beyazlı futbolcular, taraftarlarla birlikte galibiyeti kutladı.

Bursaspor'un Çaykur Rizespor'u 1-0 yenerek üst üste 2'nci defa galip gelmesi, büyük sevinç yaşattı, yeşil beyazlı futbolcular, taraftarlarla birlikte galibiyeti kutladı.

Yaklaşık 10 bin taraftarın izlediği maçtan sonra 3 puanın kahramanı olan Deniz Yılmaz, taraftarlara üçlü çektirdi, yeşil beyazlı futbolcular da tribünleri dolaştılar. Bursasporlu futbolcular, galibiyetin önemli olduğuna dikkati çektiler.

HARUN TEKİN: "MUTLUYUZ"

Son 3 maçtaki performansıyla taraftarların beğenisini kazanan kaleci Harun Tekin, sırasıyla Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor maçlarındaki oyunuyla hem rakip forvetleri durdurdu, hem de gol yememe süresini 270 dakikaya çıkarttı. Harun, Çaykur Rizespor müsabasınını değerlendirirken şunları söyledi.

"Zor bir karşılaşma oynadık. Kazandığımız için mutluyuz. Gol yemeden de kazandığımız için mutluyuz. İnşallah böyle devam eder. Eskişehirspor karşılaşması, bizim için çok kritikti. Yenilmiş olsaydık, aşağıya doğru gidiyorduk. Şimdi hedefimiz bu maçı kazandığımız için daha yukarısı. Maç maç bakıp, puanları kazanıp, sezon sonu karşılığını göreceğiz. İnşallah Avrupa'ya gideriz."

ŞAMİL CİNAZ: "KAZANMAK ÖNEMLİYDİ"

Önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Şamil Cinaz, Çaykur Rizespor'un 1 puan arkalarında olan rakipleri olduğunu dile getirirken şöyle konuştu:

"Üst sıralar için şansımızı zorlamak açısından galibiyet çok önemliydi. Oyuna gelirsek, ilk yarı iyiydik. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık. İkinci yarı biraz defansa yönelik oynadık. Neticede gol yemeden, taraftarımız önünde 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Puan tablosuna baktığımızda Avrupa'ya gitmek uzak gibi görünüyor.

Biz bu hedeften vezgeçmeyeceğiz. Maçtan maça bakarak hedefe yürüyeceğiz."

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Deniz Yılmaz Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title