Haberler

Bursaspor - Antalyaspor Maçının Ardından

Bursaspor - Antalyaspor maçının ardındanBursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Puan olarak hedefimize ulaştıkAntalyaspor Teknik Direktörü Çalımbay Devre arasında alacağımız oyuncularla daha iyi duruma geleceğizBursaspor'un, Antalyaspor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından yeşil beyazlı futbolcular...

Bursaspor - Antalyaspor maçının ardından

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Puan olarak hedefimize ulaştık

Antalyaspor Teknik Direktörü Çalımbay Devre arasında alacağımız oyuncularla daha iyi duruma geleceğiz

Bursaspor'un, Antalyaspor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından yeşil beyazlı futbolcular 3 puan sevincini taraftarlarıyla birlikte paylaştı.

HAMZAOĞLU PUAN OLARAK HEDEFİMİZE ULAŞTIK

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, iyi bir takımı yendiklerini söyledi. Hamzaoğlu, Son haftaların iyi takımıyla oynadık. Zorlu bir rakipti. Kolay pozisyon vermeyen, kolay gol pozisyonuna giren rakipti. Gol silahlarını iyi kapattık. 40 dakika iyiydik. Son 5 dakika kendimizi sıkıntıya soktuk. Devre arası yetişti. Devre arası konuştuk. İyi bir oyunla galibiyet aldık. Ben ve arkadaşlarım 15. hafta sonunda gelmiştik. Doğru yoldayız iyi ilerliyoruz. Güzel şeyler yaptığımızı düşünüyoruz. Daha da geliştirmek istiyoruz. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. İyi sonuç alırsak düşündüğümüzün üzerinde puan almış olacağız. Ali Palabıyık mücadeleye müsaade etti. Cesur maç yönetti dedi.

Hamzaoğlu şunları söyledi

Önümüzde kupa maçı var. Güzel bir sonuçla geçmek istiyoruz. Bugün kaybetmek istemiyorduk. Saha içindeki gerginliğin dışına taşımamak önemliydi. Sınırları bildiler. İlk yarı coşkulu oynayıp skoru yakaladık. İkinci yarı gerektiği gibi oynadık. Gole ihtiyaç olsaydı farklı olurdu. Tempolu maç geçti. Son 5 dakika hariç. Kubilay, Ertuğrul iyi oynadı. Önemli altyapı var Bundan faydalanmak istiyoruz. Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek gençlerimiz var. Gençlere şans vermekten yanayız. Sürekli dışardan alınanlarla altından kalkamayız. Yetiştirdiklerimizde sahada olmalı. Şans vermeye devam edeceğiz. İkisini de tebrik ediyorum. Ertuğrul Eto'o gibi dünya yıldızını durdurdu. İyi mücadele etti. Daha önce hatalarda yapmıştı. Önemli olan hatalardan ders çıkartmalarıydı. Onu da gösterdi.

ÇALIMBAY 2. YARIYA ÜZÜLDÜM

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ilk yarı çok kötü oynadıklarını belirtirken, ikinci yarıda ise gerçek oyunlarını sergilediklerini söyledi.

Çalımbay, Bulunduğumuz konum olarak puan ve puanlara ihtiyacımız vardı. İlk yarı gerçekten kötü oynadık. Bir şey yapamadık. Pozisyon bulamadık. İkinci yarı taktik ve oyuncu değişikliği ile pozisyonlar bulduk. Ancak değerlendiremedik. İkinci yarıda golü bulup puan alamadığımız için üzüldüm. Beraberlik alabilirdik. Eksiklerimiz vardı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Devre arasında alacağımız oyuncularla daha iyi duruma geleceğiz. İlk yarı telaş panik ve gerginlik vardı. İki takım oyuncuları didişti. Hakem arkadaşımızı da gerdik. İçeride sakin olmalarını istedik. Gerçek oyunu oynayalım dedik. Öyle de oldu. Golü bulamadık. İki cezalı oyuncu var. Üzgünüz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Rıza Çalımbay Antalyaspor Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title