Haberler

Bursa Uyuşturucu İçin Anaokulundan Bilgisayar Çalan Şüpheli Yakalandı

Bursa'da uyuşturucu almak için anaokulundan dizüstü bilgisayar çalan M.K. (23), okulun güvenlik kamerası kayıtlarından belirlenerek yakalandı.

Bursa'da uyuşturucu almak için anaokulundan dizüstü bilgisayar çalan M.K. (23), okulun güvenlik kamerası kayıtlarından belirlenerek yakalandı. Üç kez el değiştiren dizüstü bilgsayar bulunarak okula teslim edildi.

Merkez Osmangazi ilçesinde bulunan bir anaokulunun penceresini önceki gece sert bir cisim ile açıp içeriye giren kimliği belirsiz kişi, dizüstü bilgisayarı çaldı. Okul ve çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye alan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, zanlının daha önceden hırsızlık suçundan sabıkası bulunan M.K. olduğunu belirledi. Polis tarafından gözaltını alınan M.K. verdiği ifadesinde uyuşturucu almak için para bulamadığını, okula girip dizüstü bilgisayarı çaldıktan sonra uyuşturucu karşılığında S.S. isimli kişiye verdiğini söyledi. S.S. ise dizüstü bilgisayarı H.İ.S.'ye 250 lira karşılığında sattığını belirtti. El konulan dizüstü bilgisayar anaokulu yetkililerine teslim edilirken, M.K. hırsızlık suçundan Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi..

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title