Haberler

Bursa Tarım Fuarında Traktörlere İlgi

Güncelleme:

BURTARIM 2012 ile Bursa 5.Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı başlarken, yoğun ilgi görüyor.

BURTARIM 2012 ile Bursa 5. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı başlarken, vatandaşlar fuarda traktörlere yoğun ilgi gösteriyor.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuara, 29 ülkeden 603 firma ve firma temsilcileri katılıyor. Tarım ve hayvancılık sektöründeki son gelişmeleri ve yeniliklerin sergilendiği fuarı bu yıl 200 binin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Fuarla eş zamanlı olarak 'Bursa Tarım Kongresi' düzenlenecek. 27 - 28 - 29 Eylül tarihlerinde yapılacak kongrede, tarım ve tarımsal üretim konusunda çalışan bilim insanlarının konuk edilecek. Fuarlar, 26 - 30 Eylül tarihleri arasında 09.30 - 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. SANKO Holding çatısı altında yeniden yapılandırılan ve fuarda ürünleri sergilenen Başak Traktör, aynı zamanda motor, şanzıman ve hidrolik ana donanım parçaları işliyor.

Başak Traktör, 2x4, ve 4x4 çekişli 20 civarında modeli, az yakıt tüketimi sayesinde en ekonomik kullanımı sağlayan yedek parçalı stoku ile çiftçilerin yanında oluyor. BURTARIM 2012 ile Bursa 5. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı'nda daha detaylı görücüye çıkan traktörlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, bazı ziyaretçiler traktörlerle deneme turu atıyor. Başak Traktör sorumluları da traktörün özellikleri konusunda yardımcı oldukları ziyaretçilerle samimi diyaloglar kuruyorlar.

Başak Traktör Satış Direktörü Gökhan Bayramoğlu, Başak Traktör'ün yeni yüzü ile Türk çiftçisine üst düzeyde hizmet sunacağını söyledi. Sanko bünyesine katılan Başak Traktör'ün yeniden yapılandırılma sürecinde olduğuna dikkati çeken Bayramoğlu,

"Başak Traktör'ü aynı adı gibi tarlalarda, bahçelerde başaklar açarak sektöründe Türkiye'de İlk sıralara getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Ar - Ge çalışmaları ile mevcut ürünleri geliştireceklerini, ayrıca yeni ürünleri Türk çiftçisinin hizmetine sunacaklarını kaydeden Bayramoğlu, "Geçmişte Türkiye'de tarımda makineleşmenin lokomotifliğini üstlenen Başak Traktör, yaklaşık bir asırdan beri olduğu gibi, Türk çiftçisinin yanında olmaya devam edecektir" diye konuştu.

Bayramoğlu, Türkiye'nin tarım alanında en büyük ve uluslararası nitelikteki fuarında Başak Traktör ürünlerini sergilemekten büyük mutluluk duyduklarını, sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Sanko Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title