Haberler

Bursa Sendikacılar, Atm'den Kaybolan Parayı Mercek ile Böyle Aradılar

Sendikacılar, ATM'den kaybolan parayı mercek ile böyle aradılar BURSA'da, PTT'ye ait ATM'lerden 285 bin liranın kayıp olduğunu iddia eden Haber-Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Avcı paradan sorumlu olan yöneticilerin bu konudaki ilgisizliğini protesto ettiler.

Sendikacılar, ATM'den kaybolan parayı mercek ile böyle aradılar

BURSA'da, PTT'ye ait ATM'lerden 285 bin liranın kayıp olduğunu iddia eden Haber-Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Avcı paradan sorumlu olan yöneticilerin bu konudaki ilgisizliğini protesto ettiler. Basın toplantısı düzenleyen Avcı, tepkisini ATM üzerinde mercek ile para arayarak gündeme getirdi.

Merkez Osmangazi İlçesi Heykel Mevkii'nde bulunan PTT'ye ait ATM'lerden geçtiğimiz ay içerisinde toplam 285 bin TL paranın eksik çıkması, Haber-Sen Bursa Şubesi'ni harekete geçirdi. Paranın kaybolmasının ardından PTT Bursa Başmüdürü Osman Tekin ve bazı sorumluları ilgisizlikle suçlayan Haber-Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Avcı, bugün ATM'lerden birinin önünde basın açıklaması düzenledi. Geçtiğimiz 8 Haziran günü yaşanan olay sonrasında kaybolan paranın bulunması için yöneticilerin ilgisiz ve duyarsız kaldığını söyleyen Avcı, "İçeriye ve dışarıya yönelik tedbirler almayan yetkililer, paranın kaçırılmasına fırsat verdi. Bu kişiler hakkında yasal işlem yapılmadı. Olayın üzeri ise örtülmek isteniyor" dedi.

Endişeleriyle ilgili olarak adli mercilerede başvuruda bulunduklarını belirten Haber-Sen Bursa Şube BAşkanı Orhan Avcı, tepkisini dile getirmek için yanlarında bulunan mercekler ile ATM üzerinde para aradılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title