Haberler

Bursa Polisi Ayağından Vurdu, Mermisi Bitince Yakalandı

Polisi ayağından vurdu, mermisi bitince yakalandıBURSA'da 25 gün önce, borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle kavga ettiği nedeniyle bir kişiyi öldürdüğü, bir kişiyi ağır yaraladığı iddiasıyla aranan 35 yaşındaki Birol Hacıoğlu kendisini gözaltına almak isteyen bir polis memurunu tabancayla ayağından vurdu.

Polisi ayağından vurdu, mermisi bitince yakalandı

BURSA'da 25 gün önce, borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle kavga ettiği nedeniyle bir kişiyi öldürdüğü, bir kişiyi ağır yaraladığı iddiasıyla aranan 35 yaşındaki Birol Hacıoğlu kendisini gözaltına almak isteyen bir polis memurunu tabancayla ayağından vurdu. Kurşunu biten Hacıoğlu gözaltına alındı.

Merkez Osmangazi İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde ağabeyi ile birlikte oto galericiliği yapan 36 yaşındaki Serdar Aktaş, iddiaya göre borç- alacak anlaşmazlığı yaşadığı Birol Hacıoğlu ile tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Serdar Aktaş tabancayla vurularak öldürülürken, arkadaşı Ömer Demir ise ağır yaralandı.

Olayla ilgili Adem Terzi tutuklanırken kaçan Birol Hacıoğlu Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından aranmaya başladı. Polis Birol Hacıoğlu'nun dün akşam Osmangazi İlçesi Gaziakdemir Mahallesi'nde bulunan bir çocuk parkında buluşacağını tespit etti. Çevrede önlem alan polis ekiplerini gören Birol Hacıoğlu yanında bulunan ruhsatsız iki tabanca ile polislere ateş etmeye başladı. Bir polis memuru ayağından yaralanırken mermisi biten Birol Hacıoğlu ekipler tarafından gözaltına alındı. Birol Hacıoğlu ile buluşmaya gelen H.T., H.Y. ve S.S.?nin yapılan üst aramalarında, 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulaması tamamlanan Birol Hacıoğlu 'Adam öldürme, ruhsatsız tabanca bulundurma, polise mukavemet ve yaralama', arkadaşları H.T., H.Y. ve S.S. 'ruhsatsız tabanca bulundurmak' suçlarından Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

GÖRÜNTÜ BİLGİSİ 2107cinayetsanıgı koduyla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi Osmangazi 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title