Haberler

Bursa Genç Kadına Önce Çarptılar Sonra Bırakıp Kaçtılar

Bursa'da önceki gece arkadaşına gitmek için evinin önünde taksi beklerken, cesedi bulunan 36 yaşındaki Canan Gerçek'in, kamyonetin çarpması sonucu öldüğü ortaya çıktı.

Bursa'da önceki gece arkadaşına gitmek için evinin önünde taksi beklerken, cesedi bulunan 36 yaşındaki Canan Gerçek'in, kamyonetin çarpması sonucu öldüğü ortaya çıktı. Güvenlik kameralarının izlenmesi sonucu yakalanan zanlılar, olay gecesi alkollü olduklarını, Canan Gerçek'i ezdikten sonra korkudan bırakıp kaçtıklarını söylediler. Bursa'da Merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mevkii'nde, geçtiğimiz perşembe gecesi meydana gelen olayda, eşinden boşandıktan sonra kızkardeşi Ebru A. ile kalan Canan Gerçek, gece saat 02.00 sıralarında O.G. isimli arkadaşının yanına gitmek için Hoş Sokak'taki evden ayrılıp, cep telefonu ile haber verdiği taksiyi binmek için apartmanın önünde beklemeye başladı. Bu sırada sigara içmek için evinin balkonuna çıkan bir kişi, sokak üzerinde hareketsiz yatan Canan Gerçek'i görüp polise haber verdi. Ekipler, talihsiz kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Cinayet üzerinde duran polis, Canan Gerçek'in Bartın'da yaşayan boşanma davası açtığı eşini gözaltına aldı. İsmi açıklanmayan bu kişi olay sırasında Bartın'da olduğunu kanıtlayınca edince serbest bırakıldı. Bunun üzerine sabah olay yerinde yapılan incelemede, yerde 110 santim fren izi ve yol üzerindeki doğalgaz borusunun kırık olduğu ve bir pikabın kırılan aynasının parçaları bulundu. Bunun üzerine trafik kazası ihtimalini araştıran polis, güvenlik kameralarından çocuğu olmayan talihsiz kadının ölümüne neden olan aracın, alüminyum pencere imalatı yapan Sevgin İ. ait kamyonet olduğunu belirledi. Gözaltına alınan Sevgin İ. ve arkadaşı Tunca A. suçlarını itiraf ettiler. Olay gecesi alkollü olduklarını söyleyen zanlılar, Kendisini görmedik. Aracın aynası vurduktan sonra tekerin altına düştü. Korkudan kaçtık. dediler. Sorgulamaları devam eden zanlılar ifadeleri alındıktan sonra bugün adliyeye çıkartılacaklar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Bartın Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınız Yazıns:

ah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title