Haberler

Bursa Fetih Coşkusuna Sahip Çıkıyor

Güncelleme:

Kent Koşusu Renkli Görüntülere Sahne Oldu.


Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen ve rekor katılımla gerçekleştirilen Uluslar Arası Tarihi Kent Koşusu Yarı Maratonu ve Tarihi Kent Halk Koşusuna toplumun her kesiminin büyük ilgi göstermesi Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı çok memnun etti. Başkan Dündar, yarışa katılarak etkinliğe sahip çıkmalarından dolayı Yıldırım Muhtarlar Derneği üyelerine özellikle teşekkürlerini sundu.

Bu yıl 3 bin 615'i halk koşusu olmak üzere, toplam 4 bin 655 kişinin katıldığı Tarihi Kent Koşusu, 7'den 70'e tüm kente bayram havası yaşattı. İnsanları spor yapmaya teşvik etmek ve tarihi bir aksta gerçekleştirilmesi dolayısıyla Bursa turizmine katkı sağlamak amacıyla 11 yıldır düzenlenen yarışa birçok sivil toplum kuruluşu üyeleri de katıldı. Kahramanmaraş, Gaziantep, Çorum, Sivas gibi yurdun pek çok farklı ilinden katılımcılar, yöresel kimliklerini yansıtan kıyafetler ve figürlerle yer aldı.

HALK KOŞUSU VE MARATON'A YOĞUN İLGİ

Başka illerden katılımların yanı sıra Yıldırım Muhtarlar Derneği Yönetimi de de koşuya katılarak, bu önemli etkinliğe sahip çıktı. Başkan Mustafa Dündar, aralarında Yıldırım Muhtarlar Derneği Yönetiminin de bulunduğu, etkinliğe katılan konukları ile birlikte fotoğraf çektirdi. Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak, Osmangazi Anma ve Bursa'nın Fethi şenlikleri kapsamında bu yıl 11'incisini gerçekleştirdiğimiz maraton ve halk koşusuna ilgi her geçen yıl artıyor. Toplam 4 bin 655 kişinin katılımıyla gerçekleşen bu yıl ki koşulara, gerek ilimizden, gerekse farklı illerden gelerek destek veren herkese teşekkür ediyorum. Katılımın her yıl artması, vatandaşların şenlikleri sahiplendiğinin de bir göstergesi. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title