Haberler

Bursa Enişte Kayın Birader Kavgasını Ayırırken Hayatından Oldu

Bursa'da alkol aldıkları iddia edilen 3 kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Bursa'da alkol aldıkları iddia edilen 3 kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Bursa'nın Merkez Yıldırım İlçesi'ne bağlı Millet mahallesi 7203. sokakta bulunan arazide, 43 yaşındaki Mustafa D., 45 yaşındaki arkadaşı Nihat Kuru ve kayın biraderi 35 yaşındaki Ferhat Kızıltan iddiaya göre alkol aldı. Daha sonra Mustafa D. ile kayın biraderi Ferhat Kızıltan arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine bıçak çeken Ferhat Kızıltan eniştesini bıçakla yaraladı. Bu sırada kavgayı ayırmaya çalışan Nihat Kuru'yu da bıçaklayan Kızıltan, olay yerinden kaçtı. Gürültüyü duyan vatandaşlardan biri yerde yatan yaralıları görünce özel otomobille yaralıları özel bir hastaneye götürdü. Hastaneye götürülen yaralılardan Nihat Kuru yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, Mustafa D.'nin ameliyata alındığı öğrenildi.

KENDİNİ İHBAR ETTİ

Kavganın ardından olay yerinden kaçan Kızıltan 155 Polis İmdat ihbar hattını arayarak kendini ihbar etti. Verdiği adrese giden Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim olan zanlı, ifadesinin alınması için emniyete götürüldü.

Olay ile ilgili soruşturma, Cinayet Büro Amirliği ekiplerince devam ediliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title