Haberler

Bursa Ek Hülya Avşar Yeniden Pistlerde

Sinema Oyuncusu ve Şarkıcı Hülya Avşar, Geçtiğimiz Yıl Uludağ'da Yaşadığı Snowboard Kazasının Ardından Yeniden Pistlere Döndü.

Sinema oyuncusu ve şarkıcı Hülya Avşar, geçtiğimiz yıl Uludağ'da yaşadığı snowboard kazasının ardından yeniden pistlere döndü. Hoca eşliğinde pistlerde rüzgar gibi esen Avşar, "Doktorumdan izin alıp da Uludağ'a geldim. İlk başta biraz korktum ama sonradan alıştım. Benim için bisiklete binmek gibi birşey" dedi.

Geçtiğimiz yıl Uludağ'da snowboard yaparken ayağını kıran Hülya Avşar, yoğun çalışma temposunun ardından dinlenmek için yine geldiği Uludağ'da eğitmen eşliğinde snowboard yapmaya başladı. Zamanının büyük bölümünü pistlerde kayarak geçiren Avşar'a tatilinde kızı Zehra'da eşlik ediyor. Avşar bir televizyon kanalında başlayacağı program ile ilgili bilgiler verdi. Avşar, "Mart ayında başlayacak olan programımın herşeyi ile ben ilgileniyorum. Dekorundan, sahnesine, orkestrasından konuklarına kadar tüm detayları ben belirliyorum. Her programımda 5-10 dakikalık stand-up gösterisi de yapacağım" diye konuştu.

Televizyon dizilerine de değinen Hülya Avşar, "Dizileri çok takip etmiyorum ama Kanal D'de yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli diziyi izliyorum. Tüm oyuncular rollerinin üstesinden ustaca geliyorlar. Ancak Beren Saat'i çok beğeniyorum. Beren artık kendini aştı. Sinema dünyasından Müjde Ar'dan sonraki jenerasyonda yer alan en önemli isimlerin başında geliyor" dedi.

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki harem görüntülerinin tartışılmasına bir anlam veremediğini de belirten Hülya Avşar, "Sonuçta bu bir televizyon dizisi. Burada Kanuni'nin icraatlarından çok, Hürrem Sultan'ın kişiliği, hırsları anlatılıyor. Bu konunun bu kadar tartışılmasına bir anlam veremiyorum" dedi.

Sunucu Defne Joy Foster'ın ölümünün ardından basında ortaya atılan tartışmaları da üzüntüyle karşıladığını ifade eden Avşar, "Ölen bir insanın arkasından konuşmak kadar ayıp birşey yok. Maalsef bizim basınımız bazen böyle şeyler yapabiliyor. Defne kötü şeyler yaptı diyelim, ne olmuş yani. O'nu suçlayınca ne olacak. Çok yersiz. Bu tartışmalar çok üzücü" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title