Haberler

Bursa'daki Canlı Bomba Saldırısıyla İlgili 15 Kişi Gözaltında

Güncelleme:

Bursa'da dün 23 kişinin yaralandığı canlı bomba saldırısıyla ilgili 15 kişi gözaltına alındı.

Bursa'da meydana gelen canlı bomba saldırısıyla ilgili 15 kişi gözaltına alındı.

Bursa Ulu Camii yakınlarında dün akşam saatlerinde meydana gelen, 23 kişinin yaralandığı, canlı bombanın öldüğü saldırıyla ilgili 15 kişi gözaltına alındı. Bazı şüphelilerin il dışında gözaltına alınarak Bursa'ya getirildiği öğrenildi. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

EFKAN ALA: ÖRGÜTLE İLGİLİ KUVVETLİ EMARELER VAR

İçişleri Bakanı Efkan Ala da 15 kişinin gözaltına alındığını belirterek "Örgütle ilgili kuvvetli emareler var. Kesinleşince açıklayacağız." dedi.

CANLI BOMBA ÖLDÜ

Bursa'nın tarihi ve turistik mekanlarından biri olan Ulu Cami yakınlarında dün akşam canlı bomba saldırı düzenledi. Patlamada, canlı bomba kadın öldü.

23 KİŞİ YARALANDI

Hastaneye gidenlerin sayısı 23'ü buldu. Patlamanın erken meydana geldiği, hedefin de bir turist kafilesi ya da o sırada camideki cenaze töreni olabileceği sanılıyor.

ELİNDEKİ SİYAH ÇANTAYI KALABALIĞIN ORTASINA ATMAYA ÇALIŞMIŞ

Canlı bombanın olay yerinde ayağının takılıp yere düştüğü ve elindeki siyah bir çantayı kalabalığın arasına atmaya çalıştığı da iddialar arasında. Patlamanın görüntüleri ortaya çıktı. Saldırıda terör örgütü IŞİD bağlantısı üzerinde duruluyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (46)

ak genç:

reisi tekmeletmeyecez

10
18
yanıtYanıtla
TEKETME:

AK GENÇ. AMAN TEK ETME YAZI YAZMASI BİLE TIRT BUNLARDAN NE BEKLENİR. GERİCİ ZİHNİYET. BAŞKA NE OLACAK.

yanıt3
yanıt1
HOPAAA:

AKP MERKEZ PATLIYOR HERKES.

12
10
yanıtYanıtla
mert:

bir trilyonluk mercedese binen diyanetimiz bin kusur odalı saraylarda kaln dindarımız amerikalarda villalarda kaln tarikatçılarımız canlı bombalar hakkında ne düşünüyor acaba

16
2
yanıtYanıtla
cv2:

bazı mal oğlu mallar işin güvenlik boyutunu ve ülkenin huzurunu düşünmeden sırf siyasi militanlık yapmak için mazeret uyduruyor. koruyamıyorsun güvenlik açığı var diyemiyor geri zekalılar. kilis ortada hala maymunluk yapıyorlar

12
5
yanıtYanıtla
yemezler:

ulan akıllı, ülke büyük ihanet içinde. Pkk ya, pkk içindeki mit ajanı listeleri verildi. İstihbahrat gelmiyor. AKP yi yıkmak için yabancılarla iş birliği yapanlar var. Rusya abd israil suriye iran ab, AKP yi yıkmak için bu operasyonları gizli servisler aracılığıyla yaptırıyor.

yanıt4
yanıt4
cimilli:

YEMEZLER E la hala akp yi yıkacaklar diye uyduruk yalanlara sığınma. devletin bütün kurum ve kuruluşları ellerinde şuna yönetemiyorlar diyemiyorsan zekanı kontrol et.

yanıt2
yanıt1
PATLAT:

IŞIT. PATLAT AKP NIN OYLARI YÜKSELİYOR. NASIL BİR ŞEY AKIL TUTULMASI. BİLEMEM ÖYLE DİYORLAR. ARAŞTIRMACILAR. BU HALE NİYE GELDİK. BUNU SORGULAYANYOK. YAT DİN KALK DİN. İSTİSMAR YALAN TALAN. NE ARARSAN VAR. BETER OLSUNLAR. NE DİYELİM. ÜLKEMİMİZİ BU HALE GETİREN AKP ZİHNİYETİ HALEN GÖREV BAŞINDA. KOYUNLAR UYUMAYA DEVAM. DİN DEVLETİNİ KURUN. DİN KİSVESİ ALTINDATAR MAR ETTİNİZ ÜLKEYİ.

6
11
yanıtYanıtla
PAŞO:

IŞIT PATLATMASAYDI HDPNİN OYLARI YÜKSELMEZDİ HERKES BİLİYOR KOBANİ KAMPANYASIYLA BARAJI GEÇEN HDPEYDİ ŞİMDİ ÇOĞU GÖRDÜ GERÇEĞİDE GURURLARINDAN DOLAYI DÖNMÜYOR

yanıt0
yanıt1
hacı:

akp ye tapıyorlar ben anlayamadım bu işi madem bu törer bunların hoşuna gidiyor öyle ise durmak yok yola devam çözüm yeri meclistir ama anlayan yok öldürün yok edin taş üstüne taş bırakmayın safsatalarına inan çok öküz var

yanıt1
yanıt0
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title