Haberler

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu

Bursa’da narkotik polisinin yaptığı 3 farklı operasyonda, Türkiye’de nadir görülen LSD uyuşturucu emdirilmiş 46 adet pul, metamfetamin ve bonzai ele geçirilirken, 1’i kadın 8 kişi gözaltına alındı.

Bursa'da narkotik polisinin yaptığı 3 farklı operasyonda, Türkiye'de nadir görülen LSD uyuşturucu emdirilmiş 46 adet pul, metamfetamin ve bonzai ele geçirilirken, 1'i kadın 8 kişi gözaltına alındı.

Bursa narkotik polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Narkotik polislerinin yaptığı 3 ayrı operasyonda Türkiye'de nadir görülen LSD uyuşturucu emdirilmiş 46 adet pul, metamfetamin ve bonzai ele geçirildi. Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'nde polis, yolda yürürken şüphelendiği R.H.'ye (36) durmasını söyleyerek kimliğini istedi. Polisleri fark eden R.H., kaçmaya başladı. Ekipler R.H.'yi kovalamaca sonrası yakalayıp gözaltına aldı. R.H.'nin yapılan üst aramasında LSD uyuşturucu emdirilmiş 46 adet pul ve 15 gram metamfetamin ele geçirildi. Ayrıca R.H.'nin farklı suçlardan aranmasının olduğu öğrenildi.

AKARYAKIT İSTASYONUNDA SUÇÜSTÜ

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi'ne bağlı narkotim ekipleri, M.S.(38), D.A.(42), B.T.(24), M.B.(26) ve A.H.'yi (33) takibe aldı. Ekipler, 5 kişinin aynı otomobile bindiğini görünce takibe başladı. Merkez Yıldırım ilçesi Davutdede Mahallesi'nde bir akaryakıt istasyonunda inen 5 kişi ellerindeki paketi para karşılığında 2 kişiye verince polis ekipleri operasyon düzenledi. 5 kişi gözaltına alınırken, paketin içinde bulunan 450 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

Bir diğer operasyonunda narkotik polisleri, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaşpaşa Mahallesi'nde bir evde operasyon düzenledi. Polis, Y.K. (26) ve Y.K.'nin (28) evlerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulundurduklarını tespit etti. Sabah saatlerinde eve operasyon düzenleyen ekipler 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda 400 gram metamfetamin, hassas terazi ve alüminyum folyo ele geçirildi. Şüpheli 8 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title