Haberler

Bursa?da Trafik Kazası; 1 Ölü, 1 Yaralı

Bursa'da trafik kazası; 1 ölü, 1 yaralı BURSA'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Bursa'da trafik kazası; 1 ölü, 1 yaralı

BURSA'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada bir kişi yaşamını yitirirken bir kişi de ağır yaralandı.

Kaza, Cuma gecesi Orhangazi'de İznik Gölü yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, göl istikametine seyreden Ramazan Çelik (39) yönetimindeki 16 VM 068 plakalı otomobil, aynı istikamette seyreden Naim İpek'in (41) kullandığı 11 SC 264 plakalı otomobile yandan vurdu. Çelik'in kullandığı otomobil daha sonra karşı istikametten gelen Halil Karakanat (40) hakimiyetindeki 34 TJ 6198 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada ağır yaralanan her iki sürücü ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra Orhangazi İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan evli ve bir çocuk babası Halil Karakanat yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayıp yaşamını yitirdi.

Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Çelik Orhangazi İznik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title