Haberler

Küçük Kıza Tecavüz Edenlerin Aileleri: Bizim Çocuklarımızı Yaktı

Güncelleme:

Bursa'da ortaokul öğrencisine tecavüz eden 14 kişiden 9'u tutuklandı. Zanlıların aileleri karara tepki gösterip "Çocuklarımızı yaktı, asıl suçlu kendisidir." dedi.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir ortaokul öğrencisine cinsel istismarda bulunmaktan mahkemeye çıkarılan 14 kişiden 9'u tutuklandı. Mahkemede karara tepki gösteren zanlı yakınları küçük kızı ima ederek "Çocuklarımızı yaktı, asıl suçlu kendisidir" çıkışında bulundu.

3 AY ÖNCE PATLAK VERDİ

Alınan bilgiye göre, 3 ay önce Gemlik'te bir ortaokul öğrencisine cinsel istismarda bulundukları gerekçesiyle 3 gündür sorgulanan 17 şahıstan 14'ü, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Gemlik Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkarılan zanlılardan 9'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"ÇOCUKLARIMIZI YAKTI"

Öte yandan, duruşma salonunda tarafların kavga etmesinden dolayı zanlı aileleri dışarıya çıkarıldı. Zanlı aileleri alınan karara tepki gösterirken, mağduru ima ederek, "Çocuklarımızı yaktı, asıl suçlu kendisidir" çıkışında bulundular.

GÖRÜNTÜYLE TEHDİT ETTİLER

Mağdur öğrencinin bazı isimlerle isteği dahilinde birlikte olduğu, 2 kişiyle ise kamera görüntüleri ile tehdit edilerek ilişkiye zorlandığı da iddialar arasında yer aldı.

AYLARCA SÜRDÜ

Cinsel istismarların harabe binalar, zeytinlik ve çocukların ailelerinin evinde gerçekleştiği, aylarca devam ettiği öne sürülürken, görüntülerde Bursa Siber Suçlarla Mücadele ve Adli Tıp Kurumu tarafından da tespitler yapıldığı ifade edildi. Ayrıca söz konusu video görüntülerinin okuldaki pek çok öğrenci tarafından izlendiği de öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gemlik Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (41)

Deniz uğur Mobil-IOS:

Küçük bir çocuğu suçlayan aileler özrünüz kabahatinizden büyük ... ancak sizin gibi ailelerin çocuklarından böyle sapıklar çıkar

80
1
yanıtYanıtla
allah belanz versn:

14 tane sapık 5 yıl sonra aramzda olcklr bence devlet bunlr cocuk dıye hıc gözunu yasına bakmsn hadım etsn

62
1
yanıtYanıtla
Can:

bu işi yapanları hadım edicen bu sözü söyleyen aile üyelerini de içeri atıcan bak bakalım bi daha oluyor mu

60
1
yanıtYanıtla
xxxmobilWeb@haberler.com:

Kac tane aile bunlarin hicbirinin mi kiz cocuklari yok sanki kesin vardir empati yoksunlari adiler. kendi kizlarina yapilsa aman tecavuzculerin basini yakmayalim mi diyecekler

52
0
yanıtYanıtla
mhp karadenız ünye:

ulan geri zekalılar hıcmı aklınız yok onca olan olaylardan ders almıyorsunuz kız ne olursa olsun yası kucukse olay bıtmıstır sonucta orta okul ogrencısı yaptıgı yanlısı santajla tekrarlıyorsunuz serefsızın evlatları asın bu ıtlerı akıllanmıcaklar

48
0
yanıtYanıtla
.:

BU KIZCAĞIZIN AİLESİ DE YARGILANMALI, EN AĞIR CEZAYI ALMALI! LAN 14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNUZUN NEREDE OLDUĞUNDAN HABERİNİZ YOK, ANCAK LAĞIM FARELERİ GİBİ SAPIKÇA ÜREMEYİ BİLİYORSUNUZ!

40
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kücük bir cocuga fermuarını indiren sapıklar sizin alayınızın soyunuzun sülalenizin allah belasını versin umarım ölene kadar icerde kalırsınız.

43
2
yanıtYanıtla
new turkey:

ve burası YENİ TÜRKİYE akp iktidar olduğundan bu yana bu ülkede ahlak anlayışı yerlerde sürünüyor tecavüzcüler el üstünde tutulurkrn tecavüz mağduru çocuklar hukuk sistemi karşısında nerdeyse recm ediliyorlar onun için 7 haziranda AKPye oy verme verdirtme AKP dışında kime oy verirsen ver.

24
15
yanıtYanıtla
eski chpli yeni hdpli:

sanık yakınlarınıda atın içeriye. neymiş çocuklarını yakmış suçlu kızmış. birşey diyecektim ama terbiyem müsade etmiyor

34
3
yanıtYanıtla
yorummobilWeb@haberler.com:

Bu şerefsizleri Hadım edecen yasa yok idam edecen tecavuzcu leri

34
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title