Haberler

Bursa'da Krom Maden Ocağında Göçük: 1 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Bursa'nın Harmancık İlçesi'nde bulunan krom ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi ağır yaralı olarak kurtuldu.

Bursa'nın Harmancık İlçesi'nde bulunan Hayri Öğelman Krom Maden Ocağı'nda meydana gelen göçükte işçilerden Mustafa Evren yaşamını yitirdi, Ramazan Alçı ise ağır yaralı olarak kurtarıldı.

40 METRE DERİNLİKTE GÖÇÜK OLUŞTU

Olay, bu akşam saat 18.30 sıralarında Harmancık'ın Yolçatı Mevkii'nde 30 işçinin çalıştığı Hayri Öğelman Krom Maden Ocağı'nda meydana geldi. Zeminden 40 metre derinlikte işçilerin çalıştığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle göçük meydana geldi.

45 YAŞINDAKİ İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Çok sayıda ambulansın olay yerine gönderildiği göçükte, işçilerden 45 yaşındaki Mustafa Evren yaşamını yitirirken, Ramazan Alçı ise yaralı olarak kurtarıldı.

AĞIR YARALI İŞÇİNİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'ne bağlı Balı Köyü'nde oturan ve emekli olduktan sonra tekrar çalışma ihtiyacı duyan Mustafa Evren'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Alçı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

SON BİR AYDIR TAŞERON ŞİRKET YÖNETİYORDU

Bu arada, Hayri Öğelman Krom Madeni'ndeki krom çıkarma çalışmalarını son bir aydır taşeron bir şirketin gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Harmancık Yolçatı 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

HDP YI KAPATIP ERDOGANI BASKAN YAPACAGIZ:

Bu isin fitratinda var.

13
12
yanıtYanıtla
isyan:

ALLAH ailesine sabır versin.mekanın cennet olsun işçi kardeş...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title