Haberler

Bursa'da Köpek Dehşeti

Güncelleme:

Osmangazi İlçesi'nde beslenmesi yasak olan 'Dogo Argentino' türü köpek sahibinin bahçesinden kaçarak tavuklara ve koyun sürüsüne saldırdı.

Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde yetiştirilmesi yasak olan 'Dogo Argentino' cinsi köpek dehşet saçtı. Köpek sahibinin bahçesinden kaçarak önce tavuklara daha sonra koyun sürüsünün içine daldı.

TAVUKLARA SALDIRDI

Olay, dün merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi Kestane Sokak'ta meydana geldi. Sami Güner'e ait olduğu bildirilen yetiştirilmesi yasak 'Dogo Argentino' cinsi köpek, tutulduğu bahçeden kaçarak boş arazide bulunan tavuklara saldırdı.

KOYUN OLAY YERİNDE KESİLDİ

Çok sayıda tavuğu öldüren köpek, daha sonra aynı arsada otlayan Emin Emini'ye ait 40 koyunluk sürüye daldı. Bir koyunu boğazından yakalayan köpek, vatandaşların attığı taşlar sonucu bırakarak sokak aralarına kaçtı. Can çekişen koyun telef olmaması için vatandaşlar tarafından oracıkta kesildi.

OKULUN KAPILARI KAPATILDI

Köpeğin yarattığı panik sonucu olay yerinin bitişiğinde bulunan Kırcılar Ticaret Meslek Lisesi nin kapıları okul idaresi tarafından kapatılarak öğrencilerin 20 dakika okuldan çıkmasına izin verilmedi. Polis ve vatandaşların uzun süre aradığı köpek bütün uğraşlara rağmen bulunamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

samı gulercuba_cop_@hotmail.com:

arkadaslar kopek benım kopeğımdır bahceye hırsız gırmeye kalkınca kendını onun pesınden dısarıya atmıstır asıları karnesı herseyı mevcuttur sadece tehlıke anında saldırır ...

8
20
yanıtYanıtla
Kübrakubra-eray88@hotmail.com:

ben ki aşırı hayvan sever birisi olarak bu tür vahşi cins köpek besleyenlerin hapis cezasına çarptırılmalarından yanayım... zaten sokak köpekleri kolay kolay kimseye saldırmaz tek dertleri aç karınlarını doyurup, sıcak bir yerde uyumak... ama eğer çevrenizde pitbull, argentino v.b. tür besleyen kişiler varsa onların zaten amacı hayvan severlik değildir hemen polise bildirebilirsiniz...

10
6
yanıtYanıtla
samı gulercuba_cop_@hotmail.com:

yargısız ınsaf yapma ayrıca polıs bakmaz bu durumlara sen neyın ne olduğunu oğren ondan sonra ms yaz dogo hıcbı ınsana saldırmamıstır kendını tehlıkede hıssetmedığı surece pıtle karıstırma 45 dk cocukların ıcınde gezmıs onlara bısey yapmamıstır okul kamerasını kontrol edebılırsın artı benım kopegım 2 sene egıtım almıstır kulaktan dolma seylerle yorum yapma..

yanıt0
yanıt0
Kübrakubra-eray88@hotmail.com:

SAMI GULER cehalet size yapışmış ne dense boş... yasaklı olan o köpekleri ne amaçla beslediğinizi en iyi Allah biliyor zaten... inşallah bir gün o dövüştürdüğünüz zavallı köpekleriniz sonunuz olmaz...

yanıt0
yanıt0
samı gulercuba_cop_@hotmail.com:

Sami Güler ve bısey daha eklıyım o cocuklar oraya kapatılmadan once benım kopegım onların ıcınde gezmıs ve onlara en ufak bı zarar vermemıstır buda okuldakı kamera goruntulerınden gorulebılır ben olaydan 45 dk sora geldım kopegı yakaladım o sure ıcınde hıcbı ınsa...Daha Fazlasını GörSami Güler'in fotoğrafı.

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title