Haberler

Demet Akalın, Sahnede Hayranına Küpelerini Hediye Etti

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Bursa'da verdiği konserde doğum günü olduğunu öğrendiği bir hayranına küpelerini hediye etti.

Winterfest festivali kapsamında eşi ile birlikte Uludağ'a gelen Demet Akalın söylediği şarkılarla Bursa'lılara unutlmaz bir gece yaşattı. Akalın, konser sırasında doğum günü olduğunu öğrendiği bir hayranına ise küpelerini hediye etti.

"SELFİE YAPMAYAN PARASINI GERİ ALSIN"

Binlerce üniversite öğrencisinin katıldığı Winterfest festivali kapsamında Uludağ'a eşi Okan Kurt ile birlikte gelen Demet Akalın, konser öncesi kısa bir yürüyüş yaptı. Neşeli olduğu gözlenen Demet Akalın, "Bursa'ya geldik, İskender Döner Kebabımızı yedik. 10 yıldır her sene Uludağ'a geliyorum. Hamile olduğum için sadece bir kere gelemedim. Onun dışında her sene en az 3 performans sergiledim. Uludağ Bensiz, bensiz Uludağ olmaz. Bu sene de 2 konserimiz olacak. Uludağ sahneleri çok keyifli geçiyor. Bu akşamki konserde herkesle selfie yapıcam. Selfie yapmayan parasını geri alsın." dedi.


HAYRANINA SÜRPRİZ YAPTI

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye 4 dansçı eşliğinde çıkan Demet Akalın konserini 2 bin kişi izledi. Geniş repertuarı ile dikkat çeken ünlü şarkıcı, programına 'Evli Mutlu Çocuklu' şarkı ile başladı. Akalın, şarkının ardından 'doğum günü' olan bir bayan hayranına küpelerini hediye ederek tatlı bir sürpriz yaptı. Demet Akalın, konser boyunca şarkılarına eşlik eden hayranlarına, "Sizler muhteşemsiniz" diyerek teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Demet Akalın Okan Kurt Uludağ Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

Banane:

Demet bu yıl sana iyi gelmeyecek falına baktım Demedi deme

5
1
yanıtYanıtla
ali can:

haberin mahiyetini anlamadım. demet akalın''ın hayranları mı varmış

3
3
yanıtYanıtla
...:

demet akalın çok güzel resim veriyor , klipleride şarkıları kadar çekici ve güzel oluyor . . . herkez bunu başaramaz tebrikler demet . . .

0
5
yanıtYanıtla
OKAN:

offf demet ellerimle o çizmelerini çıkarmak isterdim

0
3
yanıtYanıtla
Yorum:

Bu gebe mi

2
1
yanıtYanıtla
Ayşe öz Mobil-IOS:

İyi yapmış bize ne

2
0
yanıtYanıtla
elçin Sangu:

Hayranıyım demet ablanın

0
1
yanıtYanıtla
nilüfer zerrin sezen nazan!:

yeni nesile çok üzülüyorum bu ve bunun gibi görgüsüz manken dönmelerine sanatçı diye hayran oldukları için

0
0
yanıtYanıtla
retbbrb:

soba borusu gibi bacakların var

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınawfr4vbtb:

o bacaklara bak taş gibi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title