Haberler

Bursa Büyükşehir Belediyespor'a Avrupa Şampiyonluğu Yemeği

Bayanlar CEV Challenge Kupası'nda Rusya'nın Uralochka takımını yenerek Avrupa şampiyonu olan Bursa Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluğunu kutladı.

Bayanlar CEV Challenge Kupası'nda Rusya'nın Uralochka takımını yenerek Avrupa şampiyonu olan Bursa Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluğunu kutladı.

"ŞAMPİYON" GÖSTERİLERİ ARASINDA

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa Akademik Odalar Birliği'nin restoranında verdiği şampiyonluk yemeğine voleybolcular ve teknik heyet katıldı. Yemekte bir arada otaran bayan voleybolcular, Türk ve Bursa Büyükşehir Belediyespor bayraklarını sallarken, "Şampiyon, şampiyon" diye gösterilerde bulundular.

KUPAYI HAVAYA KALDIRDILAR

Yemeğin ilerleyen saatlerinde piste çıkan voleybolcular, ellerindeki bayraklarla orkestra eşliğinde oynadılar. Voleybolculara teknik kadro ve yöneticiler de katıldı. Kazandıkları Avrupa Kupası'nı da havaya kaldırarak elden ele dolaştıran voleybolcular, "şampiyon" sesleri arasında bu başarılarını gelecek yıllarda da sürdürmek istediklerini söylediler.

PASTA KESTİLER

Yemeğini ilerleyen dakikalarında piste gece için hazırlanan pasta getirildi. Bayan voleybolcular ve teknik heyet, üzerinde "Avrupa Şampiyonu" yazan pastanın etrafında toplandılar. Pasta yine, "şampiyon" gösteri arasında kesilerek dağıtıldı.

İMEN: "MAÇI HALA YAŞIYORUZ"

Kulüp Başkan vekili İlhan Satık, kulübe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun kutlama telgrafı çektiğini açıkladı. Bursa Büyükşehir Belediyespor antrenörü Emin İmen, Bursa'ya ilk defa böyle tarihi bir zafer kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını dile getirirken şöyle konuştu:

"Hala maçı yaşıyoruz, daha toparlanamadık. Birkaç gün sonra toparlanırız. Çünkü lige devam etmemiz lazım. Önümüzde play off'lar var. Hala o mutluluğu zirvede yaşıyoruz. Bursa, spor kenti. Oyuncu veya seyirci potansiyeli her zaman var. Sadece bunu harekete geçirmemiz lazım. Sadece voleyboldan değil diğer branşlardan da bekleniyor. Dolayısıyla beklentiye cevap verdik. Bursaspor ve diğer branşlardan da bu başarıyı bekliyoruz."

Voleybol Şubesi Koordinatörü Ersin Yılmaz, takımın başarısındaki en büyük etkenin takımda bir aile duygusunun olduğunu belirtirken, "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'den, çaycısına kadar herkes büyük bir özveri gösterdi" dedi.

KAPTAN SEDA: "KUPA BAŞLANGIÇ OLSUN"

Kaptan Seda Uslu Eryüz'de çok mutlu olduklarını, kendilerini destekleyenlere teşekkür ederken şöyle dedi:

"Sahada hissederek yaşadık. Ümit ediyorum önümüzdeki seneler için bu başarı bir başlangıç olur. Voleybol, Bursa'da daha da iyi yerlere gelir ve hak ettiği ilgiyi değeri artarak görür."

BOZ: "MUHTEŞEM BİR DUYGUYDU"

Kupada en değerli oyuncu (MVP) ödülünü alan Meryem Boz ise Rusya'da kaybedip taraftarları önünde kazanıp kupayı almanın muhteşem bir duygu olduğunu anlattı. Ödülü tek başına almadığını, takım olarak ödülü hak ettiklerini düşündüğünü ifade eden Meryem Boz, "Bundan sonra da şampiyonluktan aşağısı kurtarmaz. Herkese tek tek teşekkür ediyorum. Herkesle gurur duyuyorum. Taraftarımız hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Bizim için inanılmaz itici bir güçtü" dedi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Rusya Federasyonu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title