Haberler

Bursa - Birlikte Olduğu Kadın ve Annesini Öldüren Polis Memuru 'Susma' Hakkını Kullandı

Birlikte olduğu kadın ve annesini öldüren polis memuru 'susma' hakkını kullandı BURSA'da, ilişki yaşadığı 42 yaşındaki Sevda Uysal ile annesi 75 yaşındaki Ayşe Şahin'i tabancayla vurup öldürdüğü öne sürülen polis memuru 41 yaşındaki Abbas Usta, sorgusunun tamamlanmasının ardından adliye sevk edildi.

Birlikte olduğu kadın ve annesini öldüren polis memuru 'susma' hakkını kullandı

BURSA'da, ilişki yaşadığı 42 yaşındaki Sevda Uysal ile annesi 75 yaşındaki Ayşe Şahin'i tabancayla vurup öldürdüğü öne sürülen polis memuru 41 yaşındaki Abbas Usta, sorgusunun tamamlanmasının ardından adliye sevk edildi. Usta'nın Emniyet'te susma hakkını kullandığı öğrenildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Abbas Usta, boşanma davası açtığı eşinden ayrı yaşayan Sevda Uysal ile ilişki kurdu. Eşinden boşandığı öğrenilen ve bir süredir Bursa Valiliği binasında görevli olan polis Abbas Usta, dün, Sevda Uysal'ın merkez Yıldırım İlçesi Ortabağlar Mahallesi 6'ncı Çelik Sokak'ta bulunan sigara ve nargile için tütün ürünleri sattığı işyerine geldi. Usta burada, iddiaya göre kıskançlık yüzünden tartıştığı Sevda Uysal ile yanında bulunan annesi Ayşe Şahin'e tabancasıyla kurşun yağdırdı. Olayda, Sevda Uysal ile annesi olay yerinde yaşamını yitirirken, Abbas Usta ise cep telefonu ile aradığı meslektaşlarına teslim oldu.

Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen ve burada susma hakkını kullanan Abbas Usta, bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Şahin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title