Haberler

Bursa: Birinç, İnegöl'de Temaslarda Bulundu

Ak Parti Bursa Milletvekili Şerif Birinç, asgari ücretin bin YTL olmasını hedeflediklerini söyledi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Şerif Birinç, asgari ücretin bin YTL olmasını hedeflediklerini söyledi.

Milletvekili Şerif Birinç, Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne bağlı Yenice Beldesi'nde halkın dertlerini dinledi. Yeniceli bir vatandaş, Bursa-Ankara yolu üzerindeki Yenice kavşağında sinyalizasyon sistemi olmasına rağmen çok sık kazalar meydana geldiğini belirterek, buraya alt veya üst geçit yaptırılmasını istedi. Bir başka vatandaş ise, asgari ücretin çok az olduğunu, şu anda Yenice'de ev kiralarının 250 YTL'ye yükseldiğini ifade ederek, asgari ücretin artırılmasını istediklerini bildirdi. Milletvekili Birinç, vatandaşların sıkıntılarını dinlemek için Türkiye'nin her yerine dağıldıklarını belirterek, "Biz hep birlikte taşın altına elimizi koyacağız. Kullandığımız maddeleri kontrollü bir şekilde kullanacağız, çevreye zarar vermeyeceğiz, yapılan hizmetlere ve tesislerimize hep birlikte sahip çıkacağız" dedi.

Şu anda asgari ücretin 1000 YTL olması gerektiğini savunan Birinç, "Ancak siz de takdir edersiniz ki geçmiş yıllarda yapılmış olan yanlış ekonomik uygulamalar yüzünden Türkiye'nin dışarıdan aldığı borç oldukça yükselmiş. Biz bu borcun ödenmesi konusunda çok titiz davranıyoruz. Borçlar temizlenip refaha ulaşıldığında, asgari ücretin 1000 YTL'ye çıkarılmasını hedefliyoruz" diye konuştu.

Birinç, şu anda Türkiye'nin önünde Kıbrıs, Irak ve PKK gibi önemli meseleler bulunduğunu, bunların halli için temasların sürdüğünü, Türkiye'nin önemli hedefinin Ortadoğu'nun karmaşık yapısında ayakta kalmak olduğunu kaydetti. Birinç ve beraberindeki partililer, köylerde de temaslarda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title